2777
2789

مامانم یه خانوم چادری خوشگللل و به شدت نازنازیههه

و من بخاطر این قضیه، هر خانوم چادری دیگه ای هم توی خیابون میبینم به چشمم خوشگل میاد..

انقدری روم تاثیر گذاشته که احساس میکنم کم کم خودمم دلم میخواد چادری شم:)

Am ok..

من که کاملا شبیه مامانمم حتی بابامم نتونست ما رو تشخیص بده و اره من بهش افتخار میکنم🌹🙃

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستای من که مامانشون چادری بودن از چادر بیزارن حتی از ما هم بازتر میگردن

شاید اونارو خونوادشون اجبار کردن که بدتر زده شدن

من مامانم هیچ اجباری نداشت فقط گاهی راهنماییم میکرد

ولی من این تغییرو توی خودم با راهنماییش حس نکردم:) از وقتی انگار واضح تر دیدمش و الگوم شد اینطوری شد

Am ok..

من دلم نمیخاد مثله والدینم باشم اما هویت هر انسانی از بدو تولد مثله یه مموری خالی می مونه که پر میشه از عکس و فیلم های رفتارای والدین و هروز برات پخش میشه 

و در اخر با اونها بزرگ میشه و وقتی پا به جامعه میزاری یه سری هاشونو یه کوچولو تغییر میدی و یه سری هاشم پر رنگ تر نگه میداری.. 

شاید اونارو خونوادشون اجبار کردن که بدتر زده شدنمن مامانم هیچ اجباری نداشت فقط گاهی راهنماییم میکردو ...

اره مامانش خیلی اجبار میکرد ن فقط پوشش کلا تو همهه چیز گیر میداد  و برام جالبه همون همکلاسیم کارایی میکرد ک برای ما ک خانوادمون ازادمون میزاشت قفل بود