2777
2789
عنوان

شوهرم پسرمه🙂

320 بازدید | 25 پست

مان سان🙄

حس میکنه مامانشم. ولی جالبش اینجاست که فکر میکنه مامان دست و پا چلفتی هستم😂بخدا نمیدونم چرا. آخه من همه چی بلدم، قول هم بدم عمل میکنم همیشه ولی همش استرس داره که کارا رو نتونم انجام بدم. خیلی سمه

دیونه شدم از دست کاراش. بگین چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه چند مورد مثال بزنید تا متوجه بشم چطوریه دقیقا

مثلا من آشپزیم خیلی عالیه. در حدی که میتونم آشپز غذاخوری هم باشم. با رنگ ها و مزه ها بازی میکنم و غذاهای متنوع میپزم. همزمان چند مدل غذا میپزم. اونم در عرض نهایت نیم ساعت. ولی شوهرم همش استرس داره که غذا رو دیر بپزم یا نتونم بپزم. این یه مثال کوچیک بود

مثلا من آشپزیم خیلی عالیه. در حدی که میتونم آشپز غذاخوری هم باشم. با رنگ ها و مزه ها بازی میکنم و غذ ...

این پارت بی اعتمادیش رو متوجه شدم اما اینکه شما رو مادر خودش می‌دونه چی ؟؟ یکم پارادوکس وار نیست ؟!

سلام دلاور بیا بغلمچیکار کنیم از دست اینا؟

وای عزیزم خیلی سخته همش قهر میکنه همش ب پسرم حسودی میکنه کلا هیچ کاریو خودش انجام نمیده فقط محض لوس کردن منو صدا میزنه خدا برسه ب دادت😍🤣🤣🤣

انلاین شاپ لوازم ارایشی دارم ب قیمت تولیدی کانال روبیکا اگه خواستید درخواست بدین خوشکلا

این پارت بی اعتمادیش رو متوجه شدم اما اینکه شما رو مادر خودش می‌دونه چی ؟؟ یکم پارادوکس وار نیست ؟!

دقیقا واسه همین پارادوکسش تعجب می‌کنم دیگه. آخه آدم به مادرش اعتماد کامل داره. این چرا، هم مثل بچم رفتار میکنه باهام و هم بهم اعتماد نداره؟! مشکلش چیه دقیقا؟ هنوز نفهمیدم