2777
2789
عنوان

کتک زدن کودک

139 بازدید | 14 پست

سلام خانم لطفاً راهنماییم کنید . پسرم چهار سال و نیم هست. منو میزنه موهامو می‌کشه وقتی اعصبانی بشه. خواهر شوهرم میگن بزرگ بشه باز تورو میزنه. آخه چرا اینطوری شده

برام دعا کنید حالم خوب بشه 

خواهرانه برام از ته دلتون دعا کنید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از یه روانشناس کودک کمک بگیر. هرچیزی رو تو بچگی حل نکنی آثارش به شکل های مختلف تو بزرگسالی باهاش میمونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پسرمن زورش به هرکی نمیرسید منو میزد غلت زدنش رو پیداکن ببین چرااینکارومیکنه پسرمن چون ضعیف بود اینکارومیکرد باهاش همدردی میکردم میگفتم ناراحت شدی باهات مثلا بازی نکردن اروم میشد الان واقعا بچه ی عاقل و خوبیه 

همه میگفتن دعواش کن نذاربزنه ولی من علتش رو میفهمیدم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پسرمن زورش به هرکی نمیرسید منو میزد غلت زدنش رو پیداکن ببین چرااینکارومیکنه پسرمن چون ضعیف بود اینکا ...

من هروقت باهاش مخالفت میکنم مثلانمیزارم بره خونه جاری طبقه بالا. منو میزنم

من هروقت باهاش مخالفت میکنم مثلانمیزارم بره خونه جاری طبقه بالا. منو میزنم

میگن هر وقت به بچه نه گفتید باید یک جایگزین بهش پیشنهلدبدید مثلا نرو بالا بیا باهم پلیس بازی کنیم بیاباهم پنکیک درست کنیم یا بگو پسرعموت بیادپایین 

باید یه پیشنهاد درعوض نه که بهش میگیم داشته باشیم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.