2777
2789
عنوان

دوست صمیمی پسر

155 بازدید | 16 پست

بچهااا دوستم بایه پسره صحبت میکنه رابطشون شبیه پارتنراس ولی اسمش رفاقته😑پسره بغلش میکنه بوسش میکنه و...به دوستم میگم نباید اینطورباشه میگه نه ما این حرفارو باهم نداریم خیلی راحتیم . اخه حداقل یه اسمی رو رابطشون باشه پسره یه مسئولیتی قبول کنه در قبال این استفاده ها من انقدرحرص نخورم😫 چرا دوستام انقدر خودشونو ارزون میفروشن اخهههه چرا میزارن انقدر راحت ازشون سوء استفاده بشه میترسم مستقیم چیزی بگم ازم برنجن تا جایی که میتونم غیر مستقیم میگم ولی فایده نداره

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

به همچین روابطی میگن سیچوئیشن شیپ 😂

ولشون کن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب تو چ تاالان از خودت پرسیدی ای سوال رو؟

وقتی میاد بامن راجبش صحبت میکنه و ازم نظرمیخواد به من ربط داره ، شما مثل اینکه مثل دوست کم عقل من خودت اهل اینجور عرضه کردنای بی بندو باری  که بهت فشار اومده هوم؟

وقتی میاد بامن راجبش صحبت میکنه و ازم نظرمیخواد به من ربط داره ، شما مثل اینکه مثل دوست کم عقل من خو ...

نظر نده وختی حرفت ارزش نداره 

متاسفم واقعا برات ک مثلا فک میکنی با گفتن اینکه اهل اینجور روابطی میخای دهن منو ببندی 

اتفاقا میگن ادمارو باید از روی دوستاشون شناخت شماهم احتمالا شبیه دوستت هستی که هم ازت نظر میخاد هم باهم رفیقید رفاقت بدون نقاط مشترک نمیشه 

میشه؟؟؟؟؟؟

دیگه هم نریپ چون جوابتو نمیدم

نظر نده وختی حرفت ارزش نداره متاسفم واقعا برات ک مثلا فک میکنی با گفتن اینکه اهل اینجور روابطی میخای ...

مگه همه نقاط مشترک تو این چیزا خلاصه میشه؟ 

شاید برای شما اینطور باشه ولی من رفاقتام اینطوریه که یه سری اشتباهات من دارم و رفیقم نداره و بالعکس اینم از اشتباهاتِ رفیق منه که شاید من ندارمش و بجاش جاهای دیگه خطا کردم

ولی دلم میخوادتا جایی که بشه بهش کمک کنم 

شماهم وقتی نظر مفیدی نداری بهتره به جای به توچه گفتن به من ساکت بمونی ، مهم نیست که جواب ندی کاش از اولم با نظر دادنت تاپیکموخراب نمیکردی!

الان خیلی ها اهل روابط آزاد و بدون تعهد هستن و بهشون بر میخوره تعدادشون کم نیست

جالب اینجاس کسایی که اینطور نیستن متهم میشن به اینکه به توچه و اینطوری میشه که ما باید تو یه اجتماع ناسالم زندگی کنیم و صدامون درنیاد🙂

وقتی میاد بامن راجبش صحبت میکنه و ازم نظرمیخواد به من ربط داره ، شما مثل اینکه مثل دوست کم عقل من خو ...

خیلی حرفت زشت بود من خودم رفیق پسر دارم 

عقل تو کوچیکه و عرضه کردن میبینی انقد دور و برت بسته بوده فک میکنی هر جنس مخالفی دیدی باید خودتو عرضه کنی 

خیلی حرفت زشت بود من خودم رفیق پسر دارم عقل تو کوچیکه و عرضه کردن میبینی انقد دور و برت بسته بوده فک ...

بوسیدن و بغل کردن کسی که هیچ رابطه عاطفی باهاش نداری عرضه کردن نیست ؟ ببخشید پس چی عرضه کردنه ؟ :))

با این اوصاف واقعا ترجیح میدم ذهنم بسته و کوچیک بمونه