2777
2789
عنوان

از تو صندوق عقب ماشین شوهرم لباس زیر هاشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 41 پست

لباس زیر چ ربطی ب اعتیاد داره

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانت ون چیکار کرد از آخر

منو خواهرام بزرگ کرد بعد ازدواج ما دارع طلاق میگیره ولی چ فایده با چهلو سه سال سن ی عالمه پوچی و عمر از کف رفته دوبارع باید از نو بسازع خودشو 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

نمی گیره...تهش کتک می‌خورم ...بچه هام استرس می گیرن

هعی چی بگم 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

حالا چرا نمی که...خوب...پس جای می‌ره که می‌دونه من راضی نیستم

دیگه اینم یه اخلاقشونه  

ببین مردی که هرز بپره معلومه تا یه معتاد اونو تو باید تشخیص بدی 

البته تشخیص هم دادی کاری هم میتونی کنی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
حالا چرا نمی که...خوب...پس جای می‌ره که می‌دونه من راضی نیستم

خوب میگی میره کشورهای خارجی برای کار و بیزینس که نمیره میره عشق و حال خوب عادت داره دیگه اینجا هم زن های پولی زیادن  خودش رو از اینها هم محروم نمبکنه البته من مطمین نیستم شاید این هم یجور غیبت کردن حساب بشه خدا منو ببخشه