2777
2789

البته من دوسش نداشتم 

۱۰سال زندگی کردیم ولی خب اون عیاش بود

۱سال و نیمه جدا شدم اعتماد بنفسم خیلی کم شده نمیدونم بخاطر آینه يا نه 

با یه آدم اشتباهی هم رفتم توی رابطه بخاطر تنهاییم لطفا قضاوتم نکنین خودم نمیدونم چطور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت فرصت بده و اصلا چیزای بد به خودت تلقین نکن و بزار یه آدم بهتر پیدا کنی

میدونی من هیچوقت با اینکه متاهل بودم همیشه احساس تنهایی میکردم باهام عین حسرت مونده من حتی جرات ندارم بگم که دوس دارم کسی توی زندگیم باشه انگار گناهه یا‌‌‌‌...

۲تا بچه دبستانی دارم

میدونی من هیچوقت با اینکه متاهل بودم همیشه احساس تنهایی میکردم باهام عین حسرت مونده من حتی جرات ندار ...

منم ۸ ساله دارم زندگی میکنم و عمیقا تنهام درکت میکنم

ولی آدمی زاد باید به خودش فرصت بده تا خدا شرایط خوبو براش محیا کنه توکلت به خدا باشه 

منم ۸ ساله دارم زندگی میکنم و عمیقا تنهام درکت میکنمولی آدمی زاد باید به خودش فرصت بده تا خدا شرایط ...

توکلم به،خداست

میدونی یجا مشغول به کار شدم ۶ماه عاشق صاحبکار م شدم عاشقانه دوسش داشتم عاشقانه آدم سنگینی بود اما بخاطر شرایطم منو جدی نمی‌دید ولی چون دوسش داشتم گفتم باهاش باشم شل کن سفت کن بود اما اصلا ابراز علاقه نمی‌کرد اون هیچوقت خوشحالم نمیکرد میدونست دختر خوبیم اما...بخاطر شرایطم وقت نمیذاشت واسم آلام گذاشتمش کنار رسما و بلاکش. کردم هنر کرده پیام داده بیداری فرداش هم فرستاد پیدات نیست 

در همین حد فقط

خیالش بابتم خیلی راحت بود

دیگه بعد از اون نتونستم ب کسی دل ببندم

توکلم به،خداستمیدونی یجا مشغول به کار شدم ۶ماه عاشق صاحبکار م شدم عاشقانه دوسش داشتم عاشقانه آدم سنگ ...

سعی کن وابسته نباشی اصلا به خودت برس و رو تواناییهای خودت کار کن آدم لایق خودش سراغت میاد

من خیلی وقت بود دوس داشتم جدا شم خیلی اذیتم کرده بودولی نمیدونم این افسردگیم مال طلاقه يا مال شکست ع ...

بخاطر بهم خوردن زندگیه

ادم وقتی شکست میخوره و میبینه بقیه سر زندگیشونن غصه ش میگیره

سعی کن وابسته نباشی اصلا به خودت برس و رو تواناییهای خودت کار کن آدم لایق خودش سراغت میاد

واقعا حرفات دلگرمم کرد الهی هرچی دوس داری خدا بهت بده اشک توی چشام اومد واقعا یه امید دادن مثل یه چراغیه توی تاریکی