2777
2789
عنوان

کنکور

77 بازدید | 9 پست

خانوما اگه یکی دو سال پشت کنکور بمونه بعد قبول شه وارد دانشگاه بشه سر سنش بقیه بهش گیر نمیدن تیکه بندازن؟؟

یا کلا کار ندارن؟؟

البته من آدم درونگرایی هستم فکر نکنم کلا کارم به صحبت با بقیه بکشه چه برسه به اینکه بحث باز بشه سنم بیاد وسط

ولی به طور کلی این مسائل چیزی نیست بشینن مسخره ات کنن؟؟

اتفاقا ۱۸ ۱۹ ساله خیلی کمتر پیدا میشه تا ۲۳ ۲۴.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

خواهر دوستم ده سال پشت کنکور تجربی بود اخرش تو ۲۸ سالگی پزشکی عمومی قبول شد 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم اخه اصلا مهم نیس مگه مدرسه هستش که مهم باشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

جدی؟؟نمیدونستم...

آره اکثرا سال دوم سوم قبول شدن

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

ن نمیندازن. من بعد از ۳ سال کنکور، قبول شدم. اکثرا ۲۳ اینا هستن توی دانشگاه مون. خیلی کم ۱۹ یا ۱۸ ساله پیدا میشه.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.