2777
2789
عنوان

ازدواج دختر عرب اهوازی با پسر بختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 41 پست
همچین میگید انگار دو نفر از یه قوم باهم وصلت کنند هیچ مشکلی ندارن باهم 🫣ازدواج شانس

آره می‌دونم ولی بعضیا اعتقاد دارن آدم با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

خیلی خوبه ما عروس عرب داریم. خیلی خوب فرهنگ و آداب رسوم مارو یاد گرفتن چقدم مهربونن ، الیته ک آداب و ...

مگه افغانی هم میتونی اینجا باشه؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوربرمون ندیدیم هردو نژاد پرستننه عربا دختر ب بختیاری میدن ن خانواده بختیاری راضین ولی خب پسرای عرب ...

چرا بدشانس ؟؟ 

من طرفم بختیاریه واقعاً دوستش دارم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بنظر من دخترای عرب هرجا باشه میتونن زندگی کنن 

کلا خیلی بسازن ولی برعکسش خیلی سخته 

تفاوت فرهنگیم خیلی مهمه من خودم اومدم خوزستان 

فارسم یعنی باهمه قومیتهای اینجا کلی تفاوت دارم انگار 

اما چون فرهنگ خاص نداریم و خنثاییم ب تضاد نمیخورم. لطفا شما این قضیه حتما در نظر بگیز 

گرچه در خوزستان همه در کنار هم خوب زندگی میکنند

چون پسرای عرب واقعا بها میدن به زن و خرج میکنن توقعم ندارن دختر خرجی کنه

جسارتا شما خودتون عرب هستین یا بختیاری ؟

ینی چی؟

این سایت ایرانی ها مگه نیس؟ چجوری افغانی میتونی وارد بشه مگه شماره اشون با ما فرق نداره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

این سایت ایرانی ها مگه نیس؟ چجوری افغانی میتونی وارد بشه مگه شماره اشون با ما فرق نداره

نمیدونم واقعا ، ولی هستن آخه،  خوشم نمیاد ریپلای بزنن کلا برای همین امضا اینو نوشتم 

افغانی ریپلای نزنه