2777
2789
عنوان

بچه‌ها فکر کنم گند زدم تو کته گوجه

149 بازدید | 18 پست

بچه‌ها برای اولین بار کته گوجه درست کردم فکر کنم موادش از برنج بیشتر شد🤣

بیاین بگین بد نمیشه 

یک و نیم پیمانه برنج کردم از این پیمانه کوچیکه نه لیوان بعد ۵ تا گوجه کوچیک دو تا قاشق رب با یه پیاز و دو تا سیب‌زمینی نسبتا کوچیک کردم توش بعد فکر کنم زیاد آب ریختم روش از یه بند یکم بیشتر شد بیاین دلداریم بدین که بد نمیشه🥲🦦😂💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلوله کن تبدیل به کیک برنج میشه😂از اونا که پاندا کونگ فو کار دوست داشت😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بدنمیشه عزیزم هرچی باشه بار اول شاهکاره تازه خوشمزه ترم میشه خیالت راحت

وااااای مرسی بابت دلداریت از سرکار تا حالا هیچی نخوردم بخدا اگه این بد بشه بیشینم گریه میکنم همه با هم دعا کنید غذام خوب بشه😭🤧😂

وااااای مرسی بابت دلداریت از سرکار تا حالا هیچی نخوردم بخدا اگه این بد بشه بیشینم گریه میکنم همه با ...

عزیزم گریه چرا به نظرم خوب میشه اگه یه درصد به دلت نبود نیمرو خیلیم خوشمزه اس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه