2777
2789
دلم برا همون بچه میسوزه چیزی جز داد بیداد ندیده نزدیکم میشه بچه میترسه گریه میکنه دستشو میکشه ک ب ما ...

ای بابا بچه گناه داره نکنین تو روانش تاثیر میزاره ... توووو کوتاه بیا

سعی کن با حرف رامش کنی .. مردا عاشق اینن الکی هندونه بزاری زیر بغلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا بچه گناه داره نکنین تو روانش تاثیر میزاره ... توووو کوتاه بیاسعی کن با حرف رامش کنی .. مردا ...

برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟؟؟پسر شاهه؟من نننشم؟پس من چی میشم؟احساس من چی میشه؟ کی منو درک کنه ؟ کی درد منو بفهمه ؟

برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیه؟؟؟؟؟؟؟پسر شاهه؟من نننشم؟پس من چی میشم؟احساس من چی میشه؟ کی منو درک کنه ؟ ک ...

خب بیخیال دیگه اینارو میگی دعوا میشه کی گفت اون پسر شاهه عزیزم؟ اون شوهرته پدر بچته همین ... بخاطر همین کوتاه میایی

اونم بعد یه مدتی برمیگرده خودش جبران میکنه اونم انسانه دیگه میفهمه اگه کوتاه بیایی

خب بیخیال دیگه اینارو میگی دعوا میشه کی گفت اون پسر شاهه عزیزم؟ اون شوهرته پدر بچته همین ... بخاطر ه ...

من مادر بچه نیستم زنش،نیستم؟؟؟ این نقش ها فقط برای اونه؟

متاسفم ک اینقدر جنس خودتو حقیر میدونی !

نمیتونی تو ادای مرد ها رو دربیاری میفهمی؟ خانم لطافت باید داشته باشه تو ام مثل یه اقا رفتار کنی ببخشید اون چه نیازی داشت به تو میرفت با رفیقاش هم خوابگاهی میشد

اوکی؟ 

منم حقیر ندونستم الکی حرف نزار دهنم

بخاطر بچت گفتم

وگرنه به من چه اصلا

نمیتونی تو ادای مرد ها رو دربیاری میفهمی؟ خانم لطافت باید داشته باشه تو ام مثل یه اقا رفتار کنی ببخش ...

بحث مرد بودن نیست بحث متقابل بودن درک و احساسه! کی گفته خواستن اینا میشه مرد بودن ؟ مردا غلط زیادی کردن اینارو زدن ب نام خودشون!!!! 

محبت کنه دوبرابر محبت میکنم درک کنه ۱۰ برابر درک میکنم ولی قرار نیست مثل حیوون باهام رفتار بشه بگم اخی چون مرده عصبانی شده گفته ج ن ده ، همه هم شغل ننش نیستن که 

بحث مرد بودن نیست بحث متقابل بودن درک و احساسه! کی گفته خواستن اینا میشه مرد بودن ؟ مردا غلط زیادی ک ...

اشتباه فهمیدی حرفمو من کی گفتم؟ 

خاک تو سر مردی که با زنش بد رفتاری میکنه 

منظورم این بود با این حرفایی که اینجا میزنی خودتم رو دور دعوا و شر به پا کردنی چته ؟ اروم باید باشی 

تو کوتاه نیایی اون نمیاد. حرفای فمینیستی هم تو زندگی مشترک آنتن نمیده

اشتباه فهمیدی حرفمو من کی گفتم؟ خاک تو سر مردی که با زنش بد رفتاری میکنه منظورم این بود با این حرفای ...

خب بیخود کوتاه نمیاد برای خود تحقیریته ک شوهرت کوتاه نمیاد 

تو زندگی من همیشه کوتاه اومده تو ۶ سال زندگی فقط ۲ بار من کوتاه  اومدم اونم واقعا مقصر بودم شدید 

الانم بحث قهرش نیست ب هیجام نیست 

بحث جدایی با ی بچه اس 

وگرنه بره بگرده بهتر از،من پیدا کنه خوشا ب سعادتش🤣

[QUOTE=402972017]ن ولی خیلی تو عذابم خیلی شدم مرد خودم [/QUOTE

وضعیت بیشتر زنا تو ایران همینه اگه شرایط جدایی رو داشتن حتما جدا می شدن اما ندارن یه جورایی می سوزن و می سازن ولی شاید بتونی یه کاری کنی با همین شرایط بهتر زندگی کنی و اذیت نشی مطمئنم یه راهی پیدا می کنی شما هنوز اول راهین به مرور خودت پخته تر میشی برای هر مشکلی یه راهی پیدا می کنی شوهرت کم کم یاد می گیره چطور باهات رفتار کنه می دونم سخته ولی درست میشه

سلام رفقا