2777
2789
عنوان

دوقلویی پنهان شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دوقلوی پنهان بوده چجوری فهمیدین؟صرفا دلم رفتت براشون سوالم از اون جهت هست🥹🥹

تا ان تی هیچ خبری نبودحتی ۱۵ هفته مشخص نبود ...

گیجم منگن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان دوقلو بارداری؟ چند هفته فهمیدی؟

۱۷

امروز مطب دکتر یه دستگاه خیلی عادی سونو گفت!

من پیشرفته ترین دکتر سونو رو رفتم ان تی حتی ۱۵ هفته هیچی نفهمید😐باورم نمیشه فکر میکنم الکی گفت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

امکان پذیر نیستسونو آنومالی و ان تی کامل جزئیات بچه نشون داده میشه

انومالی نرفتم.

ان تی اصلا ندید

تا ان تی هیچ خبری نبودحتی ۱۵ هفته مشخص نبود ...گیجم منگن

الهیییی خدا حفظشون کنه برات❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر

تا ان تی هیچ خبری نبودحتی ۱۵ هفته مشخص نبود ...گیجم منگن

شاید دوقلوهای ناهمسان هستند، و اختلاف زمانی در لقاح دارند.

ما توی اقواممون داریم که بچه ها دوماه فاصله سنی دارند

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
۱۷امروز مطب دکتر یه دستگاه خیلی عادی سونو گفت!من پیشرفته ترین دکتر سونو رو رفتم ان تی حتی ۱۵ هفته هی ...

خب جنبه مثبت رو ببین. الان بفهمی بهتر از اینه که وقتی به دنیا اومدن سوپرایز بشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
شاید دوقلوهای ناهمسان هستند، و اختلاف زمانی در لقاح دارند.ما توی اقواممون داریم که بچه ها دوماه فاصل ...

توی یه کیسه دیگه بود بله جداست.

من نگرانم چون ان تی ازش نگرفتم اصلا نمیدونستم هست.

و از اونجایی که سقط مکرر و مشکلات زیادی دارم داروهام خیلی خاص و زیاده نگرانم تا اینجا دوزشون کم بوده باشه😔