2777
2789
عنوان

خالم زندگیش خیلی سخته 💔

135 بازدید | 4 پست

خالم فقط ۳۲ سالشه 

دقیقا ۴ ساله شوهرش فقط مریضه یه روز کبدش از کار داده میفته باید پیوند بشه کلیش از یه طرف دیگه با اینکه فقط ۳۵ سالشه حتی فشار خون داره هر روز بیمارستان یه هفته حالشون خوب نمیشه 

الانم معدش مریضه و روده هاش کار نمی‌کنند

اصلا خیلی عجیبه برامون چطور ممکنه یه آدمی اینقدر مریض باشه دلم براش داده میترکه 

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

همه اش از اعصاب و ناراحتی و استرس به وجود میاد

نه از کرونا اینطوری شده 

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی قراره این بلاها یه روزی سر منم بیاد؟

دور از جون.   منم یه دوره با حرص و جوش انقدر به بدنم آسیب زدم الان که اون دوران گذشته می بینم اصلا ارزش سفید کردن یه تار موهام رو هم نداشت 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.