2777
2789

بله

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا خیلی مهربونه که بنده خدا مثل برادرمه

والا ما ک از شوهر خواهرامون خیری ندیدیم 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خواهر ندارم

برادر دارم و زنداداش واقعا فامیل حساب نمیشه در ۹۰ درصد مواقع دشمن خونیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ووای اینقدر بدم میاد ازش نه به خاطر خودم به خاطر اینکه شوهر خوبی برا خواهرم نیست:(

دقیه زدی به هدف

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خواهر ندارمبرادر دارم و زنداداش واقعا فامیل حساب نمیشه در ۹۰ درصد مواقع دشمن خونیه

زنداداشم بنده خدا ک فعلا کاریم نداره 

نمی‌دونم فعلایماهه دومادمون شده ولی شوهر خودموابجیم خیلی قبول داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

زنداداشم بنده خدا ک فعلا کاریم نداره

خیلیا رو نمیکنن یهو درمیاد

انشالله ک این یکی خوب باشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نمی‌دونم فعلایماهه دومادمون شده ولی شوهر خودموابجیم خیلی قبول داره

اصلا خوشم نمیاد از شوهر خواهرام 🤣

خیلیا رو نمیکنن یهو درمیادانشالله ک این یکی خوب باشه

انشالله