درد شدید وحشتناک لگن کمر و زیر دل دارم سونو دادم گفت کیست دو طرفه داری دکترم رفتم بهم قرص هورمونی داده نمیخوام این آشغالارو بخورم پر عوارض مکملی چیزی هست بخورم بهتر بشم یا جوشونده که دردم آروم کن دکتر اصلا به حرفم گوش نداد برا خودش برداشت قرص پر عوارض نوشت 😞😞😞
کمترین عوارض اینا افسردگی،داغون شدن اعصاب و خودکشی و روانی شدنه
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
تازه بعد اینکه قطع کنی عوارض تنبلی تخمدان تو بدنت هزاربرابر بیشتر برمیگرده
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
پیاده روی و شروع کن شیرینی و قطع کن فست فود نخورد اضافه وزن دارید سعی کن کم کنی چیزایی که قند و سریع میبره بابا مصرف نکن استرس نداشته باش که من هنوز نمیتونم این یکیو انجام بدم
انگار دو نفر درونم هستند یکی میخواهد تمام دنیا را ببیند و دیگری حتی نمیخواهد اتاقش را ترک کند 🤍
به حرف دکترت گوش ندادی می خوای به حرفما گوش بدی! قرص گیاهی گل مغربی بگیر بخور و تا میتونی پیاده روی ...
قضاوت !!!! دکترم اگر آدم بود به علائمم نمیگفت از گوگل کپی کردی رفتی سایت گردی کردی حتی آزمایش کورتیزول و آندژون که واجب بود به حالت پرخاش گفت لازممممم نیس من از ۱۴ سالگی درگیر تنبلیم ولی الان شدید شده معلوم که قرص ضد بارداری نمیخورم اگرم متن درست خونده باشی گفتم مکمل و جوشونده حداقل عوارض بدی نداره
عزيزم منم تخمدان پلي كيستيك داشتم و هميشه پر از جوش بودم و ريزش موي شديد. سه ماه قرص دروسبيلين و متفورمين و مايواينوزيتول خوردم و نيم ساعت تردميل و كاهش قند و الان عاليه هم پوستم هم ريزش مو و هم انرژيم .