2777
2789
عنوان

میخچه پای پسرم

59 بازدید | 14 پست

سلام  دوستان کف پای پسرمو دیدم چن تا میخچه در اومده رفتم داروخونه اسید سالسیک داد ولی یه  یه تیکه پوست از لای انگشتاش جدا شده چکار کنم کف پاشم سفید شده خیلی ناراحتم چکار کنم نکنه پوست  کف پاش کنده بشه  

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فک کنم زیاد زدم

من یادمه بلدنبودم اسید بزنم زیاد زدم پوست اطراف انگشت پام همه بلند شد وافتاد باید با گوش پاک یه قطره بزنی قبلش پوست اطراف میخچه رو با کرم یا وازلین چرب کنی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من یادمه بلدنبودم اسید بزنم زیاد زدم پوست اطراف انگشت پام همه بلند شد وافتاد باید با گوش پاک یه قطره ...

اره دقیقا لای شست پاش بلند شده  حالا میترسم کف پاش هم بلند بشه 

من یادمه بلدنبودم اسید بزنم زیاد زدم پوست اطراف انگشت پام همه بلند شد وافتاد باید با گوش پاک یه قطره ...

ببرم دکتر ببینه یا نه؟؟؟

اره دقیقا لای شست پاش بلند شده حالا میترسم کف پاش هم بلند بشه

فعلا چند روز نزن پوستش ترمیم بشه من برا پسرم گوجه فرنگی میبستم شب تا صبح.صبح کاملا جاش گود میشد تا شب پر میشد انگار میخچه میومد بالا

ببرم دکتر ببینه یا نه؟؟؟

فرقی نداره همین ومیگه وشایدم کرم تقویتی بده برا پای بچه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فعلا چند روز نزن پوستش ترمیم بشه من برا پسرم گوجه فرنگی میبستم شب تا صبح.صبح کاملا جاش گود میشد تا ش ...

چی بزنم ترمیم بشه  انگار اون جاهایی که سفید شده پوست از بین رفته 

چی بزنم ترمیم بشه انگار اون جاهایی که سفید شده پوست از بین رفته

با داروخانه مشورت کن کرم ترمیم کننده شاید بدن.

اگه اذیت نیست چند روز صبر کنی درست میشه  پماد ویتامین آ د هم بد نیست