2777
2789
30سال اختلاف سنی داریمجا ننم حساب میشه🤣همیشه هم احترامشو دارمولی دیگه هدیه گرفتن از سرخودش و جدوآبا ...

امضات منو یاد این شعر از قیصر امین‌پور انداخت

شب از نیمه گذشت و‌ دیده باز است

چرا امشب شبم دور و دراز است

وضو کن با سرشک چشمم ای دل

که امشب فرصت راز و نیاز است

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قسم جلاله خوردم ک باور کنی🤣🤣🤣🤣

کدوم جلاله؟ جلال معیریان یا جلال محمدیان؟😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

امضات منو یاد این شعر از قیصر امین‌پور انداختشب از نیمه گذشت و‌ دیده باز استچرا امشب شبم دور و دراز ...

آفرین جناب قیصر و صدآفرین مقدسات دو عالم🤣

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

کدوم جلاله؟ جلال معیریان یا جلال محمدیان؟😂

ن همون جلال بچه محل خودت🤣🤣🤣

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

همینطورم خیلیم راحتم بخدا مال تو چند سالشه ؟خودت چند سالته

من۲۵اون۲۸

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
ن همون جلال بچه محل خودت🤣🤣🤣

یه جلال بود سالها پیش، یه کم قیافه‌ی خطری داشت، تو فیلمای قدیم نقش‌ منفی بازی میکرد،با اون بچه محل بودیم

حالا اون دو جلال که اسم بردم رو‌میشناختی؟

یه جلال بود سالها پیش، یه کم قیافه‌ی خطری داشت، تو فیلمای قدیم نقش‌ منفی بازی میکرد،با اون بچه محل ب ...

بله جلال معیریان رو میشناسم

اون یکی رون

بله جلال معیریان رو میشناسماون یکی رون

اپن یکی خواننده‌ی کرمانشاهیه که دو تا اثر خیلی معروف داره، یکی باز هوای وطنم آرزوست و یکی هم مردان خدا پرده‌ی پندار دریدند

چندتا آهنگ رو‌هم بازخونی کرده از جمله شیرین شیرین

اپن یکی خواننده‌ی کرمانشاهیه که دو تا اثر خیلی معروف داره، یکی باز هوای وطنم آرزوست و یکی هم مردان خ ...

الان سرچ کردم 

آره چ جالب

تو اینو از کجا میشناسی آخه🤣

الان سرچ کردم آره چ جالبتو اینو از کجا میشناسی آخه🤣

دیگه دیگه

کوفت🤣

حالا چرا شعر همشهری ما رو مصادره به مطلوب کردی و از شکل اصلی درآوردی؟