steelbutterfly مدیر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 عنوان قشنگترین شعری که شنیدین🫠🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست خودم این دوشعر که دومیش خیلی به دلم نشست🥲-در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش-آن شب که دلی بود به میخانه نشستیمآن توبه صد ساله به پیمانه شکستیم از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم❤️🩹 1404/09/11 | 21:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 ای در دل من، میل و تمنا، همه ی تو! وندر سر من، مایه سودا، همه ی تو! هر چند به روزگار در مینگرم امر ... اندر دل من درون و بیرون همه اوست🙂
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 4023 بغلم کن که هوا سردتر از این نشود زندگی خوب شود باد خبرچین نشود بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوس ... مشکلی شرعی ندارد بوسه از لب های تومیوه ی بیرون زده از باغ،حق عابر است زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 بغلم کن که هوا سردتر از این نشود زندگی خوب شود باد خبرچین نشود بی هوا بوسه بزن عشق دو ... خیلی قشنگ بود مخصوصا مصراع آخرش
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 آنکه از من به تو صدگونه سخن میگوید بخدا عیب تورا نیز به من میگوید زیبا بود😁
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست می رسم با تو به خانه،از خیابانی که نیست می نشینی روبه ر ... خیلی قشنگ بود چشام پر اشک شد😅
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 با دلت حسرت هم صحبتی م هست ولی سنگ رابا چه زبانی به سخن وادارم🌱 اشعار فاضل نظری با دل آدم عجیب با ... بله دقیقا
yourbrother عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 179 مَنْ بِکَ حاجَتی وَ روحی بِیَدَیْکعَن غَیرِکَ اَعْرَضُت وَ اَقْبَلْتُ عَلَیْکمالِی عَمَلٌ صالِحٌ اَسْتَظْهَرْ بِهالجأت علیک واثقا خذ بِیَدَیْک عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم خواهران عزیز لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیم. خواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون
steelbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 27 مَنْ بِکَ حاجَتی وَ روحی بِیَدَیْک عَن غَیرِکَ اَعْرَضُت وَ اَقْبَلْتُ عَلَیْک مالِی عَمَلٌ صا ... ظاهرش زیبا بود از باطنش اطلاعی ندارم😂
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10316 بی تر هر لحظه مرا بیم فروریختن استمثل شهری که به روی گسل زلزله هاسترفت در ظلمت غم آن شب و شب های دگر همنگرفتی دگر از عاشق ازرده خبر همنکنی دیگر از ان کوچه گذر همبی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم
yourbrother عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 179 دل ظالم به قصد کشتن ماستدل مظلوم ما به سوی خداستاو در این فکر تا به ما چه کندما در این فکر که خدا چه کند. عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم خواهران عزیز لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیم. خواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون
panah_24_ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 144 امضام 🥺💖💖 ❤من جهنمده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ، هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh
yourbrother عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 179 ظاهرش زیبا بود از باطنش اطلاعی ندارم😂 ای که به تو نیاز دارم و جانم در دست توست ازغیر تو روی برگرداندم و به تو رو کردم.من عملی نیکو ندارم که به آن پشت گرم باشم با اعتماد محکم به سویت آمدم مرا دستگیری نما عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم خواهران عزیز لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیم. خواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون