2777
2789
 باقالی زرد چیه گلم

باقالی سبزو میزارن توافتاب خشک میشه میشه باقالی زرد یا خشک...میزاری حدامیپزه بعد توی قابلمه جدا پیاز سرخ میکنی رب وادویه ونمک میریزی برنج کخواستی دم بندازی میدیزی قاطیش میزاری دم بکشه با سالاد کاهو ودوغ عالیه

مخصوصا اگه ته دیگ سیب زمینیم باشه خب هیچی دیگه

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ حوصلم بکشه گوشت چرخ کنم شامی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

باقالی سبزو میزارن توافتاب خشک میشه میشه باقالی زرد یا خشک...میزاری حدامیپزه بعد توی قابلمه جدا پیاز ...

من یجا شنیدم بهش دمپختک باقالی میگفتن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من یجا شنیدم بهش دمپختک باقالی میگفتن.

اسمشو یادم رفته بود😑😑

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
طرزتهیشو بگو لدفن

پیازو نگینی میکنم تفت میدم در حدی ک سبک بشه .سرخ نشه .بعد مرغ (من اکثرا فیله ی مرغ استفاده میکنم) و ک مربعی خورد کردم اضافه میکنم تفت نیدم نمک میزنم وزعفرون ی ذره میزارم زغفرون ب خورد مرغ بره بعد برنجمومیریزم روش ب اندازه ی کته کردن برنج اب میریزم ودوباره کمی نمک میزنم وکته میکنم برنج و مرغواگه دیدی رنگ و ژعفرونش کمه بازم زعفرون میزنم ومیزارم دم بکشه.