2777
2789
عنوان

اینجا کسی وکیل مجرب میشناسه

78 بازدید | 12 پست

برای این موضوع میخوام ازش مشورت بگیرم.

بنظر شما پدری که بالای ۹۰سال سن داره و دو وارث داره، میتونه خونش رو به خواست یکی از وارثان به نامش کنه بدون اینکه اونیکی وارث خبری داشته باشه؟؟ قانونیه چون صاحب مال بوده و دلش خواسته؟ یا چون یکی از وارثان بی خبر بوده ممکن نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خیر ببینی خوشحال میشم از ته دلایشالا موفق باشی تو زندگیت

اگر پدر در شرایط صحت و سلامت عقل و روان باشه هیچ اشکالی نداره 

ولی اگر پدر برایش حکم حجر صادر شده باشد یا اینکه دچار آلزایمر باشد اگر سند هم انتقال بدهد و فوت کند بعد از فوت وراث با اثبات آلزایمر و کهولت سن می‌توانند سند را باطل کنند

بفرمایید گلم

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

اگر پدر در شرایط صحت و سلامت عقل و روان باشه هیچ اشکالی نداره ولی اگر پدر برایش حکم حجر صادر شده باش ...

عزیزم یک دنیا ممنونم

لطف شما رو فراموش نمیکنم

حالا یکم سرچ میکنم راجب اینکه چطور اینکه آلزایمر داره میگیره رو ثابت کنیم و فلان

چون کاملا فراموشی نگرفته ان و سالم هستن فقط گاهی مثلا عروسشون رو که میبینن فکر میکنن برادرزاده اش هست در همین حد

عزیزم یک دنیا ممنونملطف شما رو فراموش نمیکنمحالا یکم سرچ میکنم راجب اینکه چطور اینکه آلزایمر داره می ...

فدات بشم قابل نداره عزیزدلم هر وقت کمک خواستی حتما دوباره بهم پیام بده خوشحال میشم بهت کمک کنم

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

2790
2778
2791
2779
2792