2777
2789
عنوان

رحیم زندگی شماکی بود💔🥲

162 بازدید | 18 پست

"سریال بامدادخمارومیگم" 

اونی که اومدتوزندگیتون ولاف عشق زد

کسی هم خوب بلدبودحرف بزنه هم خوب بلدبودعاشقانه نگاه کنه وحتی رفتار... 

ولی هیچ وقت عاشق واقعی نبود... 

داشتین ازاینا؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

فکر‌میکنم‌ شوهرم باشه البته کمی نرمالتر 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اکس من بود بی پول بود انقد مظلوم نمایی کرد یادمه روزای اول خیلی گریه میکردم بخاطرش که ناراحت و افسردس بخاطر بی پولی ولی باز باهاش ساختم موندم تلاش کردم ولی یجوری با صد نفر بهم خیانت کرد و رفت مث چی پشیمونم ک ب همچین زباله ای فرصت دادم

نه هیچکس 😎😎😎

هر چند به نظرم محبوبه خودش عامل بدبختی خودش بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حتی اینم نداشتم 😂

تواین موردشانس آوردی خواهر😂

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

فکر‌میکنم‌ شوهرم باشه البته کمی نرمالتر

نمیدونم چی بگم🥲💔

اونو نمی‌دونم 

ولی کم محبوبه نداریم که فکر میکنن شیر شکار کردن ولی زدن به کاهدون 

این رحیم که ظاهرش هم کاهدونی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این اکس من بود بی پول بودم انقد مظلوم نمایی کرد یادمه روزای اول خیلی گریه میکردم بخاطرش که ناراحت و ...

خوبه که پشیمونی

بله 💔بله تمام وجود تجربه کردم...و الان ی مرده متحرکم

بگردم:)) 

شوهرمه ،داغونم کرده پابند دوتا بچه ام ،انشالله هیچکس قسمت زندگیش مثل من نشه ،خراب خراب 😭😭😭

انشالله که اوضاع بهتربشه...