2777
2789

من خیلی. خوب با خدا ارتباط میگیرم 

دیروز موقع افطار رفتم زیر اسمون از ته دل دعا کردم بارون بیاد و اینجا که اصلااااا امسال بارون نیومد خدارو شکر امروز یه نم زد حس میکنم خدا خیلی بهم نزدیککه صدامو قشنگ میشنوه

تازه من با توجه به خواباام میدونم قرار زندگیم متحول بشه و صبورانه منتظر هستم

هرچند من قبلا پول نونم نداشتم و الان قرارداد های بالای 500میلیونی میبندم ولی ازش خیلی بیشتر اینا میخوام

میخوام انقدر پولدار بشم که روزیه هزاران نفر به دستان من باشه تمام کسانی که نیازمندن را کمک کنم و خیلی اهداف بزرگ دیگع برای خودم و خانوادم دارم

من مدام خواب هایی میبینم که قشنگ میفهمم خدا داره بهم میگه قرار زندگیم متحول بشه اساسی

دیشب باز خواب دیدم سمنو نذری داشتم میخوردم

بعدم رفتم کولر را خاموش کنم برق دستم را گرفت و در حد یه لرزش تو دستم ایجاد شد

تعبیرش مثل تمام خوابام ابن بود که ثروت زیاد و حلال وارد زندگیم میشه... لرزش همون متحول شدن و تکون خوردن اساسی زندگیم بود

قبلا خواب آجیل و طلا و چندتا خواب دیگه دیدم تعبیرش همین بود

واقعیت من از خدا ثروت خواستم ولی اینجوری با مهربونیش منو عاشق خودش کرده دیشب پاشدم از خواب انقذر حالم خوب بود نماز شب خوندم بعدم سحری خوردم و روزه گرفتم،،، 

من ثروت را دیگه برا لذت نمیخوام برا کار خیر میخوام برا رفاه خانوادم میخوام 

من  برای خودم فقط خدا رو میخوام خیلی دوسش دارممم. چون اونم منو دوست داره❤♥

عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭

پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگ‌ترینش فکم هست 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه نتونه و زورش به من و عزیزانم و یه مورچه هم دیگه نرسه و دیگه پدرم کتکمون نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرومون نبره و خسیس و شکاک برامون نباشه و دیگه به زور شوهرمون نده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 و تو رو خدا دعا من و خواهرم ازدواجای خیلی عالی کنیم 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام بدم و انشالله عید نوروز ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 تو رو خدا به مادرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و خواهرم و بنده سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوش شانسی و خوشبختی و عمر خیلی طولانی بده 😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ کس زیر آب من و عزیزانم رو نزنه و هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و هیچ وقت سر هیچی من و عزیزانم زیر سوال نریم و هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کوچیک و بی اعتبار کنه😭.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عالی

انشالله همیشه اینجوری بمونه

برای منم دعا کن🥹

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک ...

عزیزم انشالله مشکلاتت حل بشه خدا خیلی مهربونه ها ازش بخواه کمکت میکنه