2777
2789
چطوری به یه دختر دیگه میگید ماشالله حسودیتون نمیشه

چون حسودنیستن خب😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به هیچکس ماشالله نمیگم

هرکی یجوره دیگه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من به هیچکس ماشالله نمیگم

راستش برام جالب شد یکم

منظورت اینه ک از قصد نمیگی ک شاید از خوشگلیش کمتر شد یا چشم بخوره یاچی؟ 😅

آخه کامنت قبلیتم گفتی چجوری حسودیتون نمیشه میگید ماشالله

راستش برام جالب شد یکممنظورت اینه ک از قصد نمیگی ک شاید از خوشگلیش کمتر شد یا چشم بخوره یاچی؟ 😅آخه ...

کلا نمیگم دوس ندارم یه کسیو زیاد گنده کنم حالا خوشگلیشو ، اندامشو ، موفقیتشو هرچیز دیگه ای

کلا نمیگم دوس ندارم یه کسیو زیاد گنده کنم حالا خوشگلیشو ، اندامشو ، موفقیتشو هرچیز دیگه ای

آهان

عزیزم اینی که گفتم یه جملس تو اینستا یه مدت خیلی ترند شده بود

اهاان

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴