2777
2789
عنوان

خانومای کیک پز میشه بیاین

77 بازدید | 14 پست

سلام خانوما ،کیکم رو تست نکردم از فر اوردم بیرون  ،۴۵ دقیقه تو فر بود بعد ده دقیقه اومده برش بزنم ،دیدم وسطش خامه چسبیده به کارد 

الان باز گذاشتمش تو فر 

یه ربع گذشته 

بازم تست کردم خامه وسطش 

چیکار کنم😩😩😩😩😩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم باهاش خداحافظی کن دیگه ازش کیک در نمیاد انشالله سری بعد بعد پخت حتتتما با سیخ امتحان کن وسط کی ...

واقعا ؟😭

وای من نمیدونم چرا هر سری میخوام کیک خیس درست کنم خراب میشه ،دیگه دیوونه شدم 

عزیزم باهاش خداحافظی کن دیگه ازش کیک در نمیاد انشالله سری بعد بعد پخت حتتتما با سیخ امتحان کن وسط کی ...

ن بابا هنوز قابل خوردن

شعله بالا فر روشن کنه خوب میشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بزار تو فر با دمای 100 یا 120 حدودا 30 دقیقه دیگه جوری که گرم باشه نسوزه تا وسطش بپزه

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

عزیزم گریل روشن کن ولی خیلی امید نداشته باش بهش 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین اگه دیدی وسطش همچنان خامه کیکو از وسط به صورت طولی نصف کن بالا و پایینشو از جایی که بریدی بزار داخل قابلمه توی قابلمه هم حتماً روغن بریزیا بعد در قابلمه رو ببند بزار یه شعله خیلی کم با شعله پخش کن تقریباً نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه بمونه