2777
2789
عنوان

یه فیلم خوب بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدیمی‌ها رو دیدم جدیدا ندیدم 

هزار پا خجالت نکش مارمولک  اکسیدان  آینه بغل من سالواتوره نیستم فسیل نهنگ عنبر رحمان 1400 خوب بد جلف ورود آقایان ممنوع خروس جنگی دینامیت پارادایس  دایره زنگی زنها فرشته اند کاتیوشا 

سریال هم سه در چهار ، کلا سریالهای مدیری و سریالای رضاعطاران 

وای منم خیلی اعصابم خورد شد🥲

بابا تهش خوب بودا ولی همه گناه داشتن ولی یه چیز بگم من از مادربزرگش خوشم می اومد ای کاش می فهمیدیم چرا دستور قتل مادرش داده بعد می مرد اخه چنگ زدن دلیل منطقی نبود این به یه اشپز فرصت داد تا ثابت کنه بی گناهه بعد منطقی نبود ملکه رو واسه یه چنگ زدن بکشه خدا این عموش لعنت که نه لهنت کنه😂🙂

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اگه دوست داری کیدراما ببینی شرارت همه جا و ستاره دردسرساز من خوبن.اگه ژانر پزشکی میپسندی دفترچه راهن ...

نه سریال نمیخوام سینمایی میخوام فقط امروز وقت دارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

فیلم های کمدی الان همه چرت و مسخره هستند فقط تمساح خونی باز بهتر بود نگاه نکنید

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بابا تهش خوب بودا ولی همه گناه داشتن ولی یه چیز بگم من از مادربزرگش خوشم می اومد ای کاش می فهمیدیم چ ...

آره

منم خیلی دلم برا مامان‌بزرگه سوخت،دلم میخواست مشکلش با چونا حل بشه.

حتی اون دلقکه هم دلم براش سوخت،همه تناسخ پیدا کردن غیر این😁

اون خدمتکار تپله امپراطور که غذاهاشو میچشیدم خیلی ناراحت شدم که مرد.

گفتن یه قسمت ویژه هم داره که میگه امپراطور چطور اومده دنیای مدرن ولی من هنوز ندیدم پخش بشه.