atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8910 عنوان یه فیلم خوب بگید 161 بازدید | 26 پست اقا یه سریال دیدم انقدر گریه کردم اشک تو چشام نموند(گرچه اخرش خوب بود ولی بازم باب میلم نبود می تونست بهتر شه)بفرمایید بگید کمدی باشه بخندم دلم وا شه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/09/11 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی_ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6876 مرد عینکی خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11340 استارتر معرفی کن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8910 چی بود نوش جان اعلیحضرت او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8910 استارتر معرفی کن نوش جان اعلیحضرت او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8910 اسم سریالی که دیدی چی بود نوش جان اعلیحضرت او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8910 فیلمای طنز لورل هاردی/چارلی چاپلین/....اکبر عبدی ایرانی میدونی معرفی کنی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت