2777
2789
عنوان

به نظرتون آشتی شون بدم یا نه

187 بازدید | 17 پست

پدر شوهرم و همسرم با هم قهرن، سر یه سری مسائل 

پدر شوهرم زن دوم دارن و نمی‌ذاره با ما ارتباط داشته باشه 

هم همسرم هم پدرشون مشتاقن که باهم دوباره آشتی کنن اما متاسفانه جفتشون مغرورن 

حالا پدرشوهرم یه کوچولو از بین اعضای خانواده با من اوکیه.

به نظرتون آشتی شون بدم؟

خیلی دلم میخواد واسطه شم 

اما از یه طرف از سلیطه بازیای زنش میترسم از یه طرفم واقعا می‌خوام آشتی کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم توروخدا خودتو قاطی این بازیای کثیف نکنحالا فردا یه چیزی میشه میگن تو خواستی تو باعث و بانیش ...

اره خب اینم هست 

اما واقعا سر این قضیه همسرم ناراحته 

بخاطر خوشحالی همسرم می‌خوام این کارو بکنم 

حرفش رو پیش بنداز ولی کار خاصی نکن که فردا روزی آتیششون دامنت رو نگیره

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

چرا

چون خوب یشن کسی نمیگه ک کار خوبی کرد اما وقتی بد بشن هزار تا دور از جونت تف و لعنت میکنن ک تو کردی

میخوای ی بار ب همسرت بگو گ آشتی کنه که نگه این از خداشه من با خانوادم رفت وامد نکنم اما خیلی دخالت نکن دیگ

جان منی❤️
اره خب اینم هست اما واقعا سر این قضیه همسرم ناراحته بخاطر خوشحالی همسرم می‌خوام این کارو بکنم

یا بیرون یا عموی عمه ای کسی واسطه کن خونه اونا یا ی جای اشتیشون بده. ی وقت دیر نشه   ...   منظورم ک فهمیدی.   چون خیلی ها اینجوری بودن.  بعد افسون اه هیچ فایده ای نداره ادم میمونه و یبار از عذاب وجدان

باشه ممنون از راهنماییت  با پدرشوهرم مطرح کنم؟

نه، ممکنه از دهنش بپره زنش متوجه بشه؛ به شوهرت غیرمستقیم بگو، دارم تاکید میکنم غیرمستقیم بگی که فردا روزی تو رو دخالت ندن تو بحث هاشون به عنوان خاله زنک

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...