2777
2789
🥺🥺🥺خیلی سخته 😭 میدونی دلم برا خودم قبلیم تنگ شده 💔

اولین مرحله ی خوب شدن حالت اینه ک از افکارت خجالتی نکشی و شرم زده نشی . تو هم یه انسانی که وقت و تنهایی و ازادیت رو از دست دادی . به جاش به این فکر کن که نهایت سختیت چند ماه اوله بعدش کم کم بزرگ میشه و از تو فاصله میگیره و تو بازم به خود قبلیت برمیگردی الان فقط بغلش کن هردوتون آروم میشید . فقط به خودت و اون بچه فکر کن به روزی که عروس یا دوماد شدنشو میبینی به روزی که میفرستیش مدرسه روزی که میره سرکار و دانشگاه 😍😍اون روزا به خودت افتخار میکنی که چه مادر قوی بودی و از چه روزای سختی دراومدی 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

میفهمم . حس عقب موندم از همسنات رو داری . به هرکی نگاه میکنی شاد و سر خوشه و میتونه به خودش و خونه ز ...

من وقتی یکی لباس انتخاب میکنه ..برا زندگیش تلاش میکنه ..یا لذت میبره از همه چی غبطه میخورم یاد خود قبلم میفتم ک چقدر شاد و جذاب و با شخصیت بود .اینجوری خودمو ضعیف میبینم. انگار که عمیقا لذت نمیبرم ...🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین مرحله ی خوب شدن حالت اینه ک از افکارت خجالتی نکشی و شرم زده نشی . تو هم یه انسانی که وقت و تنه ...

با خودم همینو میگم میگم الان ک کوچیکه لذت ببر یروز دیگ بزرگ میشه دلت تنگ میشه برا کوچکیش .دوسش دارم اما این احساسات و فکرای بد و عجیب و نمیزارن من لذت ببرم. از خدا میخوام کمکم کنه

من وقتی یکی لباس انتخاب میکنه ..برا زندگیش تلاش میکنه ..یا لذت میبره از همه چی غبطه میخورم یاد خود ق ...

روزای تاریکیه . من ک زنای دیگ رو میدیدم به خودم و ترکیدنم نگاه میکردم مث دیوونه ها میشدم . حس میکردم یه احمقم که فورا یه بچه انداختم تو دامن خودم و تااخر عمر قراره همینجوری مث دیوونه ها بچرخم . ولی الان که هشت ماهشه بازم دارم جشم و روحم رو خیلی قوی ترمیم میکنم و همون خانوم سابق میشم ☺️تازه کسی میگفت باز خوب میشی یا از این لحظه هات لذت ببر دوس داشتم خفش کنم ولی واقعیت همون بود . هرروز ک نی نی یه مرحلع پیشرفت کنه تو یه پله به همون خانوم سابق ک بودی برمیگردی 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

افسردگی چیه به نظرت تخیلات ذهنی که میتونی برات مهم نباشه بهش فکرنکن کار خودت انجام بده برنامه ریزی ک ...

سعمیو میکنم من همش ولی واقعا دس خودم نیس ک خیلی سخته عزیزم 

روزای تاریکیه . من ک زنای دیگ رو میدیدم به خودم و ترکیدنم نگاه میکردم مث دیوونه ها میشدم . حس میکردم ...

ان‌شاالله رو به بهبودی کامل بری گلم 

برا منم دعا کن من ۴ ماهه زایمان کردم 

من افسردگی بعد زایمان داشتم . وحشتناک بود .با ورزش درمانی کردم . ورزش معجزه می کنه هورمون دوپامین تو ...

وقتی ک ورزش میکردی وقتی یه چیزی میومد تو ذهنت چیکار میکردی ؟ 

یکی گفت اگ این فکرارو کنی ذهنت عادت میکنه و تا آخر عمر باهاته .یعنی اینقد بیعقله ک نباید اینو بگه

خب اون سعی کرد ب نوبه ی خودش ی کمکی کنه از این حال و هوا دربیای همه بلد نیستن الکی حرف قشنگ بزنن

ان‌شاالله رو به بهبودی کامل بری گلم برا منم دعا کن من ۴ ماهه زایمان کردم

دعا میکنم برات و قدرت خودتو دست کم نگیر تو یه موجود کوچولو رو به این دنیا اوردی دیگ هیچ کاری از اون سخت تر نیست