اولین مرحله ی خوب شدن حالت اینه ک از افکارت خجالتی نکشی و شرم زده نشی . تو هم یه انسانی که وقت و تنهایی و ازادیت رو از دست دادی . به جاش به این فکر کن که نهایت سختیت چند ماه اوله بعدش کم کم بزرگ میشه و از تو فاصله میگیره و تو بازم به خود قبلیت برمیگردی الان فقط بغلش کن هردوتون آروم میشید . فقط به خودت و اون بچه فکر کن به روزی که عروس یا دوماد شدنشو میبینی به روزی که میفرستیش مدرسه روزی که میره سرکار و دانشگاه 😍😍اون روزا به خودت افتخار میکنی که چه مادر قوی بودی و از چه روزای سختی دراومدی
عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
میفهمم . حس عقب موندم از همسنات رو داری . به هرکی نگاه میکنی شاد و سر خوشه و میتونه به خودش و خونه ز ...
من وقتی یکی لباس انتخاب میکنه ..برا زندگیش تلاش میکنه ..یا لذت میبره از همه چی غبطه میخورم یاد خود قبلم میفتم ک چقدر شاد و جذاب و با شخصیت بود .اینجوری خودمو ضعیف میبینم. انگار که عمیقا لذت نمیبرم ...🥺
اولین مرحله ی خوب شدن حالت اینه ک از افکارت خجالتی نکشی و شرم زده نشی . تو هم یه انسانی که وقت و تنه ...
با خودم همینو میگم میگم الان ک کوچیکه لذت ببر یروز دیگ بزرگ میشه دلت تنگ میشه برا کوچکیش .دوسش دارم اما این احساسات و فکرای بد و عجیب و نمیزارن من لذت ببرم. از خدا میخوام کمکم کنه
من وقتی یکی لباس انتخاب میکنه ..برا زندگیش تلاش میکنه ..یا لذت میبره از همه چی غبطه میخورم یاد خود ق ...
روزای تاریکیه . من ک زنای دیگ رو میدیدم به خودم و ترکیدنم نگاه میکردم مث دیوونه ها میشدم . حس میکردم یه احمقم که فورا یه بچه انداختم تو دامن خودم و تااخر عمر قراره همینجوری مث دیوونه ها بچرخم . ولی الان که هشت ماهشه بازم دارم جشم و روحم رو خیلی قوی ترمیم میکنم و همون خانوم سابق میشم ☺️تازه کسی میگفت باز خوب میشی یا از این لحظه هات لذت ببر دوس داشتم خفش کنم ولی واقعیت همون بود . هرروز ک نی نی یه مرحلع پیشرفت کنه تو یه پله به همون خانوم سابق ک بودی برمیگردی
عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)