2777
2789

من خودم به تنهایی نمی تونستم به خودم کمک کنم هر چقدر سعی می کردم اما نمی شد باید حتما دکتر آدمو کمک کنه روح انسان هم مثل جسمش وقتی بیمار می شه حتما باید دکتر رفت همون جور که جسمو نمی شه با تلقین درمان کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بدترین نوع زایمان افسردگیه . فقط باید بری سمت کاری ک حالتو عمیقا خوب میکنه و روش تمرکز کنی 

و ببین چی خیلی حالتو خراب تر میکنه اون کارو کلا محدود کن . مثلا من شیر ک میدادم انگار به عذاب جهنم گرفتار بودم . دیگ بعد شیر خشک دادم 

هیکلم خیلی افسرده ترم کرده بود .رژیم و ورزشو شروع کردم . با شوهرم مشکل داشتم و همو نمیفهمیدیم یه مدت رفتم خونه بابام مشکلاتمونو حل کردیم و برگشتم . کلا هرچیزی که حالتو خراب تر میکنه کم کن . ب مرور ک نوزاد بزرگتر میشه حالت بهتر میشه من هنوزم یه رگ و ریشه ای از افسردگی رو حس میکنم ولی خیلی بهترم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سعی کن بیرون بری بخصوص صبح زود و اب زیاد بخوری خونه نمون زیاد رفت و امد کن پارک باشگاه دوست

کسی ک نوزاد داره و دست تنهاس مثل من و دوستی هم نداره و نمیتونه با یه نوزاد جایی بره خیلی سخته و وحشتناک . فقط باید محیط خونه رو برا خودت جذاب کنی

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

متاسفانه بدترین نوع زایمان افسردگیه . فقط باید بری سمت کاری ک حالتو عمیقا خوب میکنه و روش تمرکز کنی ...

واقعا واقعا خیییلی سخته خییلی بده .خیلی سخته🥺دلم خود قبلی بدون فکرمو میخواد ذهن ارومم😭

درسته تجربشو دارم ولی شده یکساعت بچه رو بذاری پیش شوهری مادری باید بزنی بیرون

برا من هیچکی حاظر نمیشد حتی یساعت بچه رو بگیره من برم حموم😢بچه رو با اغوشی و روسری به خودم میبستم و میرفتم زیر دوش . خیلی ترسناک بود این هشت ماه تازه یکی دو هفتس بچم عادی شده و یکم ازم جدا میشه ک به کارام برسم 

من خودم به تنهایی نمی تونستم به خودم کمک کنم هر چقدر سعی می کردم اما نمی شد باید حتما دکتر آدمو کمک ...

من بچمو دوس دارم زندگیمو دوس دارم دوس دارم زندگی کنم هم قشنگم هم هیکلم خوبه ولی از اینکه اینجوری شدم داغونم همش سرزنش میکنم خودمو وقتی افکار میان .خیلی سخته هر چی میخوام کمک کنم انگار یجوری میشم خیلی سخته واقعا 

میام از خدا کمک بخوام زبونم لال یه چیزی نمیزاره اصلا نمیدونم چجوری بگم

برا من هیچکی حاظر نمیشد حتی یساعت بچه رو بگیره من برم حموم😢بچه رو با اغوشی و روسری به خودم میبستم و ...

🥺🥺🥺

خیلی سخته 😭 میدونی دلم برا خودم قبلیم تنگ شده 💔

واقعا واقعا خیییلی سخته خییلی بده .خیلی سخته🥺دلم خود قبلی بدون فکرمو میخواد ذهن ارومم😭

میفهمم . حس عقب موندم از همسنات رو داری . به هرکی نگاه میکنی شاد و سر خوشه و میتونه به خودش و خونه زندگیش برسه . دلت تنهایی میخواذ دلت خواب میخواد . دلت روزای مجردیتو میخواد . من تا هفت ماهگی پسرم روزی هفت بار گریه میکردم و وسیله میشکستم بعضی وقتا دوهفته نمیتونستم برم حموم چون کسی بچه رو در حد نیم ساعتم نمیگرفت . ولییییی همه ی اینا کم کم تموم میشه . بچه اروم میشه شیطونیاش و خنده هاش شروع میشه و تو از ته دلت لذت میبری . بازم میتونی همون خانوم خوشگل قبلا باشی . بازم خونت مرتب میشه . فقط به فکر ارامشت باش و هرکاری لازمه براش انجام بده 

نا امید نباش حتما دکتر برو من می فهمم چی می گی مطمئن باش حالت بهتر می شه وقتی ۷۰ درصد درمان شدی کم ک ...

میدونی از اینکه یه سریا ادمو می‌ترسونن خیلی بده .میخوان دلداری بدن یجور دیگ باید دلداری بدن متوجه باشن نه یه چیزی بگن طرف بره تو فکرش هی بدتر شه .