2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی به خودت بستگی داده 

اگه قوی باشی و منتظر کسی نباشی حالت اوکی میشه

هیچکی نمیتونه حال آدم خوب کنه جز خودش 

من خودم همینجور بودم بیخیال همه چی شدم

چون مجبور بودم سرپا باشم به بچه برسم 

به زندگی برسم

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
همه چی به خودت بستگی داده اگه قوی باشی و منتظر کسی نباشی حالت اوکی میشههیچکی نمیتونه حال آدم خوب کنه ...

منم دوس دارم زندگی کنمو این چیزا تو ذهنم نباشه ...اما سخته

سلام من افسردگی زایمان شدید داشتم که روانپزشک رفتم و قرص خوردم تقریبا بعد از دو هفته قرص خوردن کم کم روحیم بهتر شد حتما روانپزشک برو البته من به خاطر شیردهی قرص های ضعیف می خوردم 

سلام من افسردگی زایمان شدید داشتم که روانپزشک رفتم و قرص خوردم تقریبا بعد از دو هفته قرص خوردن کم کم ...

افشردگی چجوری بود عزیزم ذهنت خراب شده بود مر از چرت و پرت بود ؟

منم دوس دارم زندگی کنمو این چیزا تو ذهنم نباشه ...اما سخته

بیخودی افکار منفی به‌خودت تلقین نکن 

تو میتونی حال خودت خوب کنی حتی بدون دارو

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
اگه روانپزشک تشخیص داد که قرص بخوری حتما بخور گاهی افسردگی با مشاوره خوب نمی شه افسردگی زایمان هم مث ...

بهش گفتم مشاوره گفت نه دارو استفاده کن . شما چجوری به خودت کمک کردی؟ میترسم

منم افکار وحشتناکی داشتم همش غم شدید اضطراب و ... اصلا دنیا رو کامل سیاه می دیدم خیلی بد بود

اصلا ذهن من انواع اقسام چرت و پرت میاد توش وقتی میاد گیر میدم بهشون میگم چرا اومده حالم بد میشه هی بزرگ میکنم دس خودم نیس واقعا 🥺 خوب میشم ؟ وقتی فکرا میاد میترسم میگم اینا یعنی چی