2777
2789
عنوان

لک قهوه ای صورت و آب برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
منم دعوایی ندارم عزیزم ولی منو ریپلای کردی😐😂

راس میگیاااا😂

ببخشید 😐😂🌹

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق منی عیب نداره🤣❤️

قربونت برم ،مهربونم🫂🥺

آخه میدونی من زخم خورده ام کلی پول محصولات پوستی دادم هیچی ب هیچی ،حسابی پوستم خراب شد 😐

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

قربونت برم ،مهربونم🫂🥺آخه میدونی من زخم خورده ام کلی پول محصولات پوستی دادم هیچی ب هیچی ،حسابی پوست ...

خدانکنهه❤️

درست میگی اتفاقا منم زخم خورده ام باور کن نزدیک به یکساله فقط دارم تحقیق میکنم تا بالاخره تازه تونستم روتین پوستی درست تشخیص بدم🥲😂

خدانکنهه❤️درست میگی اتفاقا منم زخم خورده ام باور کن نزدیک به یکساله فقط دارم تحقیق میکنم تا بالاخره ...

چ خوب ک تشخیص دادی! 

من حتی با ابرسان هم جوش میزنم بهترین و گرون ترینشم خریدم اما جوش زدم 

کلن گذاشتم کنار ،پوستم خیلی بهتر شده 

حس میکنم اینا همش بیخودی و پوست خراب کنه ،نمیدونم والا 

الان فقط آب خالی میزنم😂

چ خوب ک تشخیص دادی! من حتی با ابرسان هم جوش میزنم بهترین و گرون ترینشم خریدم اما جوش زدم کلن گذاشتم ...

اره بخدا دهنم سرویس شد

اخه یسری چیزای گرون الکی ترند میشه مثل همین ابرسان کلینیک 

اره چون به نوع پوست هم بستگی داره میدونی مثلا من پوستم چربه اصلا نمیتونم فقط با اب بشورم حتما لازم دارم

اره بخدا دهنم سرویس شداخه یسری چیزای گرون الکی ترند میشه مثل همین ابرسان کلینیک اره چون به نوع پوست ...

منم چربه پوستم اما کم آبه 

ی شوینده ملایم استفاده میکنم

منم چربه پوستم اما کم آبه ی شوینده ملایم استفاده میکنم

عه منم چرب دهیدراتس چون یه مدته چیزی نمیزنم منتظرم برسن 

بیین یه شوینده ملایم گرفتم اسمشو میگم خواستی بگیر تست کن عالیههه

سونگجونگ اتود هاوس 5.5

عشقم هر لیزر و هر دکتر رفتنی جواب نیست من خودم روتین پوستی فقط استفاده میکنم پوستم نسبت به قبل خودم ...

پوستم چرب خشکه ، روتین پوستی هم دارم ولی متاسفانه صورتم جوش که میزنه جای اون جوش ها میمونه تبدیل میشه به لک قهوه ای ... قبلا صورتم صاف و آیینه ای بود الان شده لک لوک خیلی ناراحتم 

پوستم چرب خشکه ، روتین پوستی هم دارم ولی متاسفانه صورتم جوش که میزنه جای اون جوش ها میمونه تبدیل میش ...

پوست چرب خشک!؟ یعنی چی نفهمیدم کدومشه بالاخره🥲😂

احتمالا سد دفاعی پوستت اسیب دیده

روتین پوستیت رو بهم بگو که چیا استفاده میکنی 

و اینکه بعد از شستن صورتت حس قرمزی یا کشیدگی یا خشکی زیاد مخصوصا اطراف دهن نداری؟

پوست چرب خشک!؟ یعنی چی نفهمیدم کدومشه بالاخره🥲😂احتمالا سد دفاعی پوستت اسیب دیدهروتین پوستیت رو بهم ...

بعد حموم که میام بیرون فقط قسمت های کنار دهنم خشکی دارم بقیه جاها نرماله یکم بعدش چرب میشه 

اول فوم درمالیفت چرب میزنم بعدش آب رسان بعدش ضدافتاب 

شب ها هم سرم ویتامین c میزنم

عه منم چرب دهیدراتس چون یه مدته چیزی نمیزنم منتظرم برسن بیین یه شوینده ملایم گرفتم اسمشو میگم خواستی ...

قیمتش؟‌

جوش نزنم صلوااااات😂😂

بعد حموم که میام بیرون فقط قسمت های کنار دهنم خشکی دارم بقیه جاها نرماله یکم بعدش چرب میشه اول فوم د ...

پس حالت کلی چربه پوستت یعنی ؟

اون شویندت اصلا مناسب استفاده روزانه نیست پوستتو داغون میکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد تو چطوری مرطوب کننده نداری ابرسان میزنی

این یه اشتباهیه که همه میکنن و فکر میکنن ابرسان ضروریه ولی اون مرطوب‌کنندس که جز پایه اصلی روتینه

ببین ابرسان اب رو از سطح های پایین پوستت میاره لایه های بالایی پوست و مرطوب‌کنندس که اونو قفل می‌کنه و رو پوستت نگهش میداره 

اگه مرطوب‌کننده نداشته باشه روتینت رسما اون اب تبخیر میشه

برند ابرسان و ضد افتابتم بهم بگو همچنین ویتامین سی

توام پوستت مثل مال منه ؟ چیا استفاده میکنی؟

من نوع پوستتو نفهمیدم واقعیت

من خودم پوستم چربه محصولاتی هم که استفاده میکنم

شوینده ملایم

بالم یا روغن پاکننده(اینو هنوز نگرفتم و باید بگیرم)

مرطوب‌کننده 

ابرسان

ضد افتاب

آزلائیک اسید 

نیاسینامید 

لایه بردار

ترمیم کننده

اینایی که گفتم لازم نیست همرو بخری چون اولن باید سد دفاعی پوستت تقویت شه بعد یسریاشو بیاری تو روتین الکی بخری فایده ای نداره همچنین باید برندای خوب بخری و نوع لک هات هم مهمه