2777
2789
عنوان

واریز شهریه در طریق آموزشیار

56 بازدید | 9 پست

سلام کسی میدونه چطور میتونم شهریه این ترم دانشگاه آزاد رو واریز کنم؟

میرم توی سایت آموزشیار ولی توی قسمت مدیریت مالی نیم سالها.... ، قسمت پرداختش فعال نیس!

ممکنه راهنماییم کنین؟

ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پیامک دادن که تا ۱۵ ام وقت دارین واریز کنین. من فک کردم اگه واریز نکنه براش کارت صادر نمیشه

اره دیگه وقتی اطلاع بدن کارت فعال شده میتونی شهریه بدی البته الانم میشه داد  کاری نداره برو تو قسمت پرداخت ها یا آخرین وضعیت مقدار بدهیت رو زده همونو پرداخت کن

اخه پیامک دادن که تا ۱۵ ام وقت دارین واریز کنین. من فک کردم اگه واریز نکنه براش کارت صادر نمیشه

برا من اینطور پیامکی نیومده تا قبل از شروع امتحان اولت مهلت داری پرداخت کنی

مممونم

قسمت مدیریت پرداختها که میرم صفرعه! ولی توی مدیربت مالی نیم سالها یه مبلغی رو زدن ولی وقتی میخوام پرداخت کنم گزینه ش غی فعاله. ولی آخرین وضعیت رو نرفتم ببینم شاید اونجا بتونم! نه؟

سلام شما رفتی متخصص گوش گنبد؟

فهمیدی کدوم دکتر خوبه

من شنواییم کم شده.خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام شما رفتی متخصص گوش گنبد؟فهمیدی کدوم دکتر خوبهمن شنواییم کم شده.خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین

سلام نه گنبد نرفتم گرگان پیش خانم گلدسته یه سری دارو دادن. نمیشه بگم خیلی زود اثر داشت ولی به مرور دیگه عادت کرده به وز وز عه گوشش وقتی ازش میپرسم میگه الان دارم میشنومش!