2777
2789

میتونستم متوقفشون کنم ،از نزدیک میدیدم و خواهش میکردم نکنن 

اکثر زن های متاهل ایرانی نه همشون اما اکثریتشون بعد از ازدواج تازه تلخ شدن زندگی رو دیدن 

ازدواج واقعا خوشبختی نمیاره که نمیاره 🥲💔با هر کس هرکس ازدواج نکنید دخترا چون زندگی شما بیشتر از اون اسیب میبینه شما تو قانون بی پناه ترین خیلی 

واقعا ولی کلا. ادما دنبال. چیزی. هستن. که ندارن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ولی کلا. ادما دنبال. چیزی. هستن. که ندارن

این یکی خیلی برای ادم گرون تموم میشه🥲

منی که مجرد بودم اصلا ارزوی شوهر کردن نداشتم و تصورم ازش منطقی بود الان روزی صد بار ارزوی مرگ میکنم این طفلیا که انقدر رویا پردازی میکنن اگه ازدواج کنن نابود میشن 

این یکی خیلی برای ادم گرون تموم میشه🥲منی که مجرد بودم اصلا ارزوی شوهر کردن نداشتم و تصورم ازش منطقی ...

من. خودمم. مجردم. ادمی. احمقه دیگه🤣🤣🤣🤣 من. با اینکه میدونم. جز بدبختی.  چیزی نداره. بازم احمقم🤣🤣

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
میدونی همش تقدیره خیلیا خوشبختند ی عده هم خوب نبوده بختشون. من که خودم مقصرم خیلی حماقت کردم

من قبل ازدواج و حتی اولاش همسرم اصلا نشون نمیداد حتی علائم کوچیک از این رفتارای الانش یه مدت که رد شد شروع کرد ازار دادن من 

کسی با بی شوهری نمُرده ولی خیلیا بخاطر ازدواج اشتباه جونشونو از دست دادن دختر و پسر هم نداره

واقعا

این یکی خیلی برای ادم گرون تموم میشه🥲منی که مجرد بودم اصلا ارزوی شوهر کردن نداشتم و تصورم ازش منطقی ...

مهم آدم درست انتخاب کردنه  نه ذهنیت و تصور ما از ازدواج 

خیلیا بودن رویا پردازی خوب میکردن و اتفاقا همون هم شده براش 

آدم بوده با منطق ازدواج کرده و خیلی هم راضیه 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

کسی با بی شوهری نمُرده ولی خیلیا بخاطر ازدواج اشتباه جونشونو از دست دادن دختر و پسر هم نداره

دقیقا همینطوره 

حتی میشه گفت هیچکس از مجردی نمرده اما ازدواج اشتباه ادم و روزی ده بار میکشه و زنده میکنه  

مهم آدم درست انتخاب کردنه نه ذهنیت و تصور ما از ازدواج خیلیا بودن رویا پردازی خوب میکردن و اتفاقا ه ...

عزیزم. تو‌عمری. هم دوست. باشی. نمیتونی. بگی. طرف خوبه یا درست انتخاب کردی