2777
2789
عنوان

بچهای دو سالتون حرف میزنن

186 بازدید | 27 پست

پسرم دوماه دیگه میشه دوساله همچنان حرف نمیزنه  فقط ماما صدای یکی دوتا حیون شمردن بلده تا ۷  😐یدونم میگه تو خوشگل منی و یسری کلماتم مبهم گاها استفاده میکنه میگه ولی خب هرچی بهش بگم متوجه میشه انجام میده کاریم داشته باشه با سر صدا صدام میکنه خیلی نگرانم بخصوص اطرافیانم هی بچمو مقایسه میکنن حرف میزنه نمیزنه؟چرا نمیزنه ؟ کلافم میکنن. البته اینم بگم پسرم تو همه چی دیرکرد داشت ۷ ماه نشست ۱۰ ماه چهار دستو پا رفت. دندون دراورد. ۱۵ ماهگی راه رفت.   خیلی باهوشه یبار یکارو انجام بدم سریع یاد میگیره منتها این حرف اطرافیان مخمو خوردع

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بعضی بچه ها دور به حرف میان

مامانمم میگه ولی دورو وریام حالیشون نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من یک سال و ۳ماه حرف میزد دختر بزرگ و دختر کوچیک م دیر تر دختر کوچیکه تا دوسال کلمه نمی‌گفت ولی شروع کردیم باهاش حرف زدن مثلا یه جمله‌ رو چند بار تکرار میکردیم تا یاد گرفت ۳سال شروع کرد به حرف زدن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
پسر من یک سال و ۳ماه حرف میزد دختر بزرگ و دختر کوچیک م دیر تر دختر کوچیکه تا دوسال کلمه نمی‌گفت ولی ...

پسر من کلمه میگه تک و توک

پسر من کلمه میگه تک و توک

خالت بچگونه باهاش خرف بزن خوب اول م کلمه بعد به مرور جمله خوبه که

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

الکی به خودت استرس نده کلاً اکثر پسرها دیر حرف می‌زنند فقط یک چیزو بهت بگم که اگه بزاریش مهد کودک فوق العاده توی زودتر حرف زدنش تاثیرگذاره ن که با هم سن و سال‌های خودش ارتباط می‌گیره و خیلی روش اثر می‌ذاره

الکی به خودت استرس نده کلاً اکثر پسرها دیر حرف می‌زنند فقط یک چیزو بهت بگم که اگه بزاریش مهد کودک فو ...

مهد فعلا قبول نکرد تصمیم دارم ببرمش گفت دوسال شد بیارش موند دوماه دیگه ببرمش

بچه اوله

بله کسیم غیر خودم نمیبینه در روز باهاش حرف بزنه