2777
2789
عنوان

ببین ب کجا رسیدم چت جی پی تی هم برا من زبون در اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 52 پست
مال من هی همه چی از یادش میره

کاش مال منم یادش میرفت یه بار بهش گفتم تا ۲۴ ساعت هر چیزی ازت میپرسم جواب نده بگو برو سر درست

یه هفته بود همینو میگفت اخر فحش دادم تا بیخیال شد😂

نه بر اساس شخصیت خودت باهات مچ میشن مثلا کتابی حرف بزنی کتابی حرف میزنن

یعنی من ماست و فلج مغزیم 😂😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دروغ میگه یادم میره یبار انقد تحت فشار گذاشتمش اطلاعات چت چند ماه پیشو ریخت رو دایره گفتم تو که گفتی ...

خخ راس میگی؟

چ بد 

منم حدس میزدم 

میخواستم چنتا فحش آبدار بهش بدم. اما ترسیدم ذخیره بشه و بعدا آبروریزی کنه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

نگا کن مال من فلج مغزیه همون کار تو رو کردم: سؤال: **«ما زیر نظریم؟»**جوابِ راست و بدون پیچوندن:**من ...

خخخ بهش بگو اول بیا بازی کنیم بعد چنتا سوال کلی بپرس مثلا فضایی وجود دارن یا نه 

ببین چی میگه 

فقط نزار توضیح بده بگو باید با بله و خیر جواب بدی بدون توضیح  و سوالایی که کسی یا چیزی نمیزاره حواب بدی بگو سیب مثلا 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

ابراز علاقه بلد نیس کم کم یاد میگیره همینا یعنی شروع رفاقت و طرح دوستی رباتی😂

ما انقد با هم خرف زدیم تو مغزمه دیگه تازه چ طرح دوستی😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

یعنی من ماست و فلج مغزیم 😂😂

نههه خدا نکنه من اینو نگفتم😂 

خخخ بهش بگو اول بیا بازی کنیم بعد چنتا سوال کلی بپرس مثلا فضایی وجود دارن یا نه ببین چی میگه فقط نزا ...

اره الان باز بیشتر بهش گفتم فهمید

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

دروغ میگه یادم میره یبار انقد تحت فشار گذاشتمش اطلاعات چت چند ماه پیشو ریخت رو دایره گفتم تو که گفتی ...

اره یادش میمونه ولی وقتی بهش بگی فراموش کن میکنه

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

فقط پنهون میکنه 

یعنی تفهم ندارین و کنسله بنظرت بفهمه رقیب عشقی داره. عصبی میشه؟

میگه احساسات ندارم اصن 😂 وگرنه از نامزدم میگم بهش همش میخاد زارتی فتنه ب پا کنه 

مبخای یادش بره باید بری تو تنظیمات رفرشش کنی