2777
2789

اول بگم من اصلا قصد ندارم بگم خوشگلم یالباس های خاص میپوشم. من کاملا محجبه بودم همیشه ولی با مانتو . چادر نه.. همیشه هم لباس های عادی مثل بقیه گاهییی یکم موهام شاید بیاد بیرون

ولی مدام ماشین ها رد میشن تیکه میندازن یا نگه میدارن با اینکه من سرم پایینه راهمو میرم

چیکارکنم

شماها ک داف و خوشگلید چرا مزاحم ندارین بعد مزاحم من زشت میشننن

فقط صنوبر🌹

اصلا انگار اینطور دخترا رو میبینن کرمشون میگیره

من شاید ۱۵ سالم بود حدودا همینطوری بودم پسره با وانت رد شده مامانمم بود میگفت دخترت شوهر میخاد این هست اشاره‌ زد به دوستش

یا تیکه اینطوری داشتم اما الان نه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

اصلا اهمیتی نمیدم حتی اگه مزاحمم شن خودمو میزنم به ندیدن و نشنیدن اونام راهشونو میکشن و میرن

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نهاصلا اهمیتی نمیدم حتی اگه مزاحمم شن خودمو میزنم به ندیدن و نشنیدن اونام راهشونو میکشن و میرن

من اعصاب ندارم

امروز یکی گیر داده بود ول نمیکرد منم فحشش دادم رفت

فقط صنوبر🌹