2777
2789

سلام خانوما دارم سیسمونی میخرم

به نظرتون بین فین گیر برقی و سوهان برقی کدومش واجب تره؟

به نظرتون برای کسی که هر از گاهی خودش رانندگی میکنه صندلی ماشین واجبه؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو لایک کن 

الکی 

شاید یه روزی خوندن  این تاپیک به دردم خورد 

مبارکه اسی مبارکه خداروشکر

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

من واقعیت هیچکدومو نگرفتم لازممم نشد  صندلی ماشینم برای اشناهامون قرض داد پسرم داشت خودزنی میکرد واینمیساد نگرفتم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

صندلی:ماشین از همه مهمتره بدون اونا میشه بجه بزرگ کرد فین گیر معمولی و ناخن گیر معمولی استفاده کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

جفتش لازمه ولی سوهان واجبتره.

تا چهارماهگی که نمیتونه بشینه باید از کریر استفاده کنی. بعد از اونم میگن بچه رو تا دو سالگی تو صندلی ماشین نذارید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فین گیر برقی؟شتتتت

اره اخه بچه کوچیک تو فامیل داریم میبینم وقتی مریض میشه چقد اذیت میشه🥲وقتی هم میخان بینیش رو تمیز کنن نمیذاره و گریه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بین این سه تا وسیله ،صندلی رو ارجح میبینم برای خرید ،مساله اصلا پولش نیست برام ،بیشتر نیاز و کاربرد ...

بین فین گیر برقی و سوهان برقی چطور؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40