2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من لنسی بل میزنم‌هم قیمتش خوبه هم عالی لیفت میکنع آخه ابروهام خیلی پره قشنگ لیفت میکنه

منم ابروهام خیلی پرپشته

مارک مورلی استفاده میکردم ک آشغال بود چون همش ابروهام سفیدک میزد

لنسی خوبه سفید نمیزنه؟

کاربری دست دونفره❤️

من کلا یه ژل خریدم که به شدت میریخت ابروهم. بعدش صاون گلیسیرینه فیروز زدم. قد ژل ایستایی نداشت ولی اقلا نمیریخت. یه برس شسته شده ی ریمل رو آب بزن بتکون بعد بکش روی صابون و بزن ابروت. اگه خیسیت و صابونت کم باشه سفیدک نمیزنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بریستون گرفتم ایرانیه خیلی خوبه کاملا لیفت میکنه و سفیدک نمیزنه

الف هم گرفتم هنوز استفاده نکردم

نیکس هم دارم با اینکه خارجیه ولی خیلی ملایم لیفت میکنه البته از حق نگذریم سفیدک نمیزنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ن بابا چرا آخه ولی بعضی از برندای کوزیشعر اره

برند مورلی خریده بودم

واقعا آشغااال بود

ابروهام ریزش نگرفتااا ولی همش سفیدک میزد

کاربری دست دونفره❤️

منم ابروهام خیلی پرپشتهمارک مورلی استفاده میکردم ک آشغال بود چون همش ابروهام سفیدک میزدلنسی خوبه سفی ...

آره من قشنگ لیفت ک شد صافو صوفش کردم یه دستمال میزارم روش فشار میدم اون خیسیشو میگیرم و اینکه تا شب تکونم نمیخوره خیلی راضیم