2821
2789
عنوان

گرونی ومردم

197 بازدید | 8 پست

سلام.من خیلی دستم تو خرج نیست.یعنی فقط دوماه یه بار اگه برم فروشگاه می فهمم چقدر همه چی گرونتر شده.

امروز شوهرم می گفت خیلی همه چی گرون شده.

یه لحظه دلم گرفت برای همه کسایی که درامدشون ثابته ولی خرجا روزانه گرونتر می شه.

به شوهرم گفتم یه جوری باید بیشتر به فکر بقیه باشیم.

اطرافیانمون.دخترم وبقیه که مثل ما نیستن.دستشونو بگیریم.

اینجا خواستم بنویسم.اول از همه همدردی ودعا کنم برای همه اونایی که این شرایط واسشون سخته.

دوم اینکه بگم بیست سال پیش خودم شرایط سخت ودرامد کمی داشتم.مثل حالا نبودم.مثلا قدرت خرید گوشت نداشتم.اصل مصرفم سویا بود یه کم گوشت چرخ کرده نشونش می دادم.

یا فقط برنج نیم دونه مصرف می کردم.ماست وپنیر خودم درست می کردم.رب وترشی ومربا خودم تو خونه درست می کردم.یالباسهای بچه هامو خودم می دوختم اصلا اماده نمی تونستم بخرم.هیچ وقت رستوران نمی تونستم برم.

امروز فکر کردم احتمالا دوباره برگردم به همون شرایط

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در امد ما ثابته داغونیم 

یه عینک ساده برا بچم خریدم ۵میلیون 

۳۰میلیون چشمشو عمل کردم بیمه هم کاره ای نیست 

لباس کهنه های بچه های خالمو تن بچهام میکنم شوهرم نگم از خرجای احماقنش

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

اوضاع برای خیلی ها سخت شده.ولی امثال من انگار تکرار بیست سال پیشه.گرونی مداوم ودرامد ثابت.

چون گذروندم می دونم سخته.

ولی اینکه بیاییم اینجا تایپیک بذاریم.یه عده فحش بدن.بقیه ناله کنن.فایده ای نداره.دستمون که به جایی بند نیست.هر کی می اد راس کار اوضاع بهتر نمی شه.از طرفی همه جا اسمون همین رنگه.

پس باید کاری کرد اندازه خودمون.اول اینکه اگه داریم دست اطرافیانمونو بگیریم.دوم اینکه. اسراف نکنیم.بعد مدیریت کنیم تا اوضاعو برای بچه هامون خودمون وخانواده مون بهتر کنیم.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

شغل همسرتون چیه که درآمدشون ثابت نیست

کار تولیدی دارند.

در امد ما ثابته داغونیم یه عینک ساده برا بچم خریدم ۵میلیون ۳۰میلیون چشمشو عمل کردم بیمه هم کاره ای ن ...

خدا شفای عاجل بده ان شاءالله

واقعا همینطوره.من خودم مشکل زیادی ندارم.ولی تمام احساسم پیش دخترمه.هرجی بتونم دستشو می گیرم ولی بازم براش سخته.با یه حقوق معلمی شوهرش زندگی کنه.

چجوربه فکربقیه باشیم

اگه داریم ومی تونیم هرجا که مثلا بسته غذایی تهیه می کنن کم نذاریم.

خودم وقتی مدرسه دخترم می رم وبرای چیزی پول جمع می کنن بیشتر می دم می گم به جای کسایی که نمی تونن.

بازم بسته به موقعیت خیلی دلم می خواد دست بقیه رو بگیرم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز