2777
2789
عنوان

تایپک پربازدید ادب کردن عروس

171 بازدید | 18 پست

خیلی جالب بود استارتر بیشتر می‌خورد خواهر شوهر باشه تا دوست خواهر شوهر و احتمال زیادم همین بود 

بعدم وقتی مادر بزرگ خودش با میل خودش تقبل کرده بچه رو بزرگ کنه و برای زندگی پسرش زحمت کشیده چرا اینقدر منت سر عروس میذارن؟!!!

اون عروس که انتخاب اولش همون پرستار بود 

بعدم رفتار مرد بسیار بچه گانه و کینه ای عقده ای طور بوده و اگه مادرش درست تربیتش می‌کرد بخاطر چنین مسئله ای حتی نباید فکر زندانی کردن همسر به ذهنش خطور می‌کند چه برسه به انجامش !!!مشخص هست تربیت پسره مشکل داره 

همسر شریک زندگی هست برده و زندانی نیست که هر وقت دلش خواست در ببنده هروقت دلش خواست باز کنه 

اگرم عروس خطایی کرد راه درستش این بود که بگه خب ازاین به بعد پیش مادرم نذار و بره مهد یا هرگزینه دیگه...

عروسم مادر بوده یه لحظه دیده بچش کتک خورده پیش خودش فکر کرده این که پیش من بچم میزنه ببین وقتی نیستم چجوری با بچم برخورد میکنه!!!

بنظر منم نباید بچه رو پیش مادر بزرگ میذاشته چون حاصل تربیت مادر بزرگ شده پسرش همون  مردی که به خودش اجازه میده عین جلاد همسرش زندانی کنه ....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دقیقا 

کاملا هم موضوع رو یه مدل تعریف کرد که همه طرفشو بگیرن 

مخصوصا اونجا که گفت مادربزرگ زد پشت دست بچه و گفت عزیزم الان نباید چیزی بخوری!!کلمه ی عزیزم رو از خودش درآورد که مهربونی مادربزرگ رو نشون بده مثلاً!!!کی موقعی که می‌زنه پشت دست بچه بهش عزیزم هم میگه!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا کاملا هم موضوع رو یه مدل تعریف کرد که همه طرفشو بگیرن مخصوصا اونجا که گفت مادربزرگ زد پشت دست ...

یه طرفه بری قاضی راضی ام برمیگردی!!!

کاملا جهت دار و صرفا از دید خودش تعریف می‌کرد 

فقط چیزایی می‌گفت که به نفع مادر شوهر و به ضرر عروس باشه همه جوانب حقیقت نمی گفت

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خوندم تاپیکو

مادرشوهر صد در صد مقصر بود.

چ یواش ی آروم چ هرکدام دیگه حق نداره نوه رو بزنه

اونم برا تنقلات و غذا🥲😐

اصلا چرا دخالت کرد تو زندگی پسرش باید میذاشت کار خودشون رو بکنن و پرستار بگیرن...

خواهر شوهر و همسرش هم که داغون

کلا تربیت و فرهنگ این خانواده مشکل داشت 

خدا بداد عروس بدبخت برسه

ولی عروسه هم نباسد داد و فریاد اینا راه مینداخت اینم زشت بود رفتارش چون بازم همون چند وقتم مادر شوهر ...

جواب کتک زدن همینه دیگه!

نه من نه شما اونجا نبودیم استارتر م فقط یک جانبه تعریف کرد 

ولی هرمادری ببینه ینفر بچش  پیش خودش میزنه چیزی که به ذهنش میرسه اینه وقتی من نیستم چجوری برخورد میکنه؟!!!!

شاید رفتارش هیجانی بود حس مادری غلبه کرده ولی هرچی باشه اون مرد حق نداشت عین زندانی باهاش برخورد کنه 

اگه به زحمت باشه که خب عروسم سالیان سال درس خونده و زحمت کشیده کاری کرده الان بخاطر یه مرد تربیت نشده زندانی شده و زحماتش هدر رفته 

چرا زحماتی که عروس کشیده و الان هدر رفته رو نمی بینین ولی زحمات مادر شوهرش کوه کردین و میبینین؟!

خوندم تاپیکومادرشوهر صد در صد مقصر بود.چ یواش ی آروم چ هرکدام دیگه حق نداره نوه رو بزنهاونم برا تنقل ...

ببین جدا از اینکه چی بینشون اتفاق افتاده همین که یه مرد به خودش اجازه میده زن رو زندانی کنه یعنی آدم درستی نیست تربیت و شعور نداره 

حتی خطاکار ترین آدمم حقش چنین چیزی نیست 

من هم اون تاپیک رو دیدم و حدس هم زدم استارتر ممکنه همون خواهر شوهر باشه چون خیلی انگار  به قول خودش دلش خنک شده بود از زندانی شدن عروسشون!!!!!!!

ولی یه نکته ای که برام جالبه در مورد عروس بود که خیلی ها از جمله شما نادیده گرفتیدش

عروس وقتی مادر شوهر پیشنهاد داده بود که بچه رو نگه میداره مخالفت نکرده بود و از اون بدتر اینکه ناهار و شامش رو هم گردن مادر شوهر انداخته بود که قسمت بد ماجرا اینه که باعث میشه نتونی به اون عروس حق بدی. در واقع با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن بود

اگر دوست نداشتی بچه رو مادر شوهر نگه داره مخالفت می کردی و دیگه خودت رو هم به بهانه بچه آویزون خونه مادر شوهر نمی کردی!!!

کسی که این کار رو می کنه باید قبول کنه که مادر بزرگ بچه با روش خودش بخواد بچه رو تربیت کنه و ایشون هم نباید معترض باشه چون خودش بچه رو بهش سپرده و کسی چاقو بیخ گلوش نذاشته بود که قبول کنه. عروس های امروزی اگر به نفعشون نباشه برای حرف مادر شوهر تره خرد نمی کنن پس به نظر نمیاد مجبور بوده بلکه تعارف مادر شوهر رو روی هوا زده!!

و داد و قال کردنش بیشتر حکم دست پیش گرفتن رو داشته

البته البته طبق گفته راوی ماجرا چون ممکنه همه ماجرا رو تعریف نکرده باشه

و اختلاف زن و شوهر هم فقط این نبوده باشه که کار به اینجا کشیده شده. مثلا شاید اصلا اون برادر کلا با کار همسرش و آوردن بچه خونه مادرش از اول مخالف بوده باشه یا شاید کلا سر موضوعات مختلف اختلاف داشتن که این موضوع بهانه شده

اما واقعا این دوره زمونه کسی می تونه همسرش رو زندانی کنه؟!!!

عروس زرنگ نبود متاسفانه

نباید چیزی میگفت 

اما جلوی چشم مادرشوهرش میزد رو دست شوهرش میگفت آت و آشغال نخوریا عزیزم 

بعد واکنش مادرشوهرشو میدید 😬😬😬🤣🤣🤣

ولی جدا از شوخی 

من بودم چیزی نمیگفتم ‌. سکوت میکردم و از فردا بچه رو نمیبردم اونجا و ارتباطمو کم میکردم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من هم اون تاپیک رو دیدم و حدس هم زدم استارتر ممکنه همون خواهر شوهر باشه چون خیلی انگار به قول خودش ...

اگه مادر بزرگی بچش نگه میداره باید برحسب علاقه و دوست داشتن باشه نه منت سر عروس !!!

برای زندگی پسرش انجام داده چرا همه از عروس طلبکارند ؟؟؟

وقتی دوست نداشته وعده غذایی خونش بخورن خب دعوتشون نمیکرد هیچ کس اینقدر بی عزت نفس نیست بره آویزون شه بدون دعوت .....

ولی در کل حتی نخوامم از عروس دفاع کنمو جدا از اینکه چی بینشون اتفاق افتاده همین که یه مرد به خودش اجازه میده زن رو زندانی کنه یعنی آدم درست و سالمی نیست تربیت و شعور و اخلاق نداره 

حتی خطاکار ترین آدمم که خطاهای خیلی بزرگی میکنه حقش چنین چیزی نیست

حاصل تربیت اون مادر بزرگ شده چنین مردی ....وخوب شد دیکه بچه پیش مادر بزرگش نیست 

عروس زرنگ نبود متاسفانهنباید چیزی میگفت اما جلوی چشم مادرشوهرش میزد رو دست شوهرش میگفت آت و آشغال نخ ...

اون حرکت که گفتی شوهرش میزد عالی بود 😅👏

هیجانی برخورد کرده....

اون لحظه  این پیش خودش گفته پیش خودم بچم میزنه ببین وقتی من نیستم چجوری برخورد میکنه

جالبه خيلی ها در جواب دخالت ها و فتنه گری و حسادت و کارای اشتباه  مادرشوهر و.....یسری حرف کلیشه ای دارن میگن "مااادره دیگه"

نگران بچش و....

ولی کسی نگفت اون عروسم مادره و نگران بچش

اون حرکت که گفتی شوهرش میزد عالی بود 😅👏هیجانی برخورد کرده....اون لحظه این پیش خودش گفته پیش خودم ...

من تو همون تاپیک هم گفتم

من هیچوقت بچه پیش کسی نمیذارم . و اصلا اجازه ی صمیمیت بچم با بقیه رو نمیدم . اصلا به حق مادربزرگی هم اعتقاد ندارم

به نظرم عروس نباید قبول میکرد کسی بچه رو نگه داره ‌. قشنگ میبرد مهد ‌. پول میداد خدمات میگرفت ‌. با دوربین آنلاین هم بچه رو چک میکرد 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من تو همون تاپیک هم گفتممن هیچوقت بچه پیش کسی نمیذارم . و اصلا اجازه ی صمیمیت بچم با بقیه رو نمیدم . ...

دوستم پرستاره تعریف می‌کرد 

می‌گفت یه مادر پدر یه جایی میخواستن برن فقط برای چند ساعت بچه رو میذارن خونه عموش 

بچه از راه پله میفته خون ریزی مغزی میکنه میمیره😓

میگه ازاون موقع به بعد  به همه میگم نه بچت بده کسی نگه داره نه قبول کن بچه کسی  رونگه  داری