2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

👈یه مبلغی.....(هر چه بیشتر بهتر)ماهیانه بهم بدین تا برندارم دیگه 

اینو بهشون بگین 

هر کسی بچه دار میشه وظیفه داره تامین کنه هزینه ها شو 

نشن در غیر اینصورت 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

👈یه مبلغی.....(هر چه بیشتر بهتر)ماهیانه بهم بدین تا برندارم دیگه اینو بهشون بگین هر کسی بچه دار میش ...

بهم روزی ۵۰میدع ولی خب الان یه صد برداشتم چه خبر بود یهویی زنگ بزنه چرا برداشتی صد تومن براشون خداتومنه 

بگو نگران نباش ددی 

پول رو حروم نکردم

یه ویلا قیمت مناسب دیدم حیفم اومد بپره واسه همین از کارت شما کشیدم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اوقاتمو تلخ کردن گداگشنه ها

چند سالته؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بهم روزی ۵۰میدع ولی خب الان یه صد برداشتم چه خبر بود یهویی زنگ بزنه چرا برداشتی صد تومن براشون خداتو ...

روزی 50 تومن هم کمه 

اگر محصل هستین 

در کل باید یه جا بهتون پول بدن که بتونید استفاده کنید 

همونو هفته ای 500 بدن 

با این هزینه ها....... 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

روزی 50 تومن هم کمه اگر محصل هستین در کل باید یه جا بهتون پول بدن که بتونید استفاده کنید همونو هفته ...

منم میگم بهشون خورد خورد میدین دلم میره تا این پول جمع بشه خب سر ماه یه پول کامل بدین اینجوری خیلی بهتره

چطور مگه

دخترم ۱۴ سالشه 

گفتم ببینم همسنی که اینجوری باهاش برخورد نکنم