2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تبریز نبودم ولی انجام دادم و بسیااااار راضی بودمدوبار انجام دادم و الان باردارم سوالی داری بپرس ع ...

من میخوام برم انجام بدم ولی استرس دارم نمیدونم چقد بتونم کم کنم ۹۰کیلو ام خیلیا میگن عوارض داره 

من تبریز نبودم ولی انجام دادم و بسیااااار راضی بودمدوبار انجام دادم و الان باردارم سوالی داری بپرس ع ...

از شهریور ماه پریود نشدم به خاطر چاقیمه بیشتر باید وزنم کم کنم نمیتونمم انچنان رژیم نگه دارم یهو ول میکنم 

من میخوام برم انجام بدم ولی استرس دارم نمیدونم چقد بتونم کم کنم ۹۰کیلو ام خیلیا میگن عوارض داره

استرس از چی داری؟ تو مطب انجام میشه ده دقیقه بی هوش میشی هیچچی نمیفهمی

بیدار میشی نه درد داری نه تهوع نه هیچی

میای خونه تا شب اب خنک میخوری و اروم اروم مایعات

سوپ و… 

مال من که اینجوری بود

از شهریور ماه پریود نشدم به خاطر چاقیمه بیشتر باید وزنم کم کنم نمیتونمم انچنان رژیم نگه دارم یهو ول ...

منم میخاستم حامله بشم

گفتن عمل بدردت نمیخوره چون اضافه وزنت زیاد نیست

من ده کیلو میخاستم کم کنم

اشتهام به شیرینی خییلی کم شد 

ببین وحشتناک شیرینی میخوردما

کلا اون اشتها از بین رفت

اشتهام به برنج و نون از بین رفت

حتی تو بارداری هم زیاد نون و برنج و شیرینی نمیخورم

و این عاالیه

در ضمن برای غذاهای چرب عدم جذب ایجاد میکنه

یعنی غذای چرب بخوری همشو پس میده

جذب نمیکنه

دکتر من دکتر محمد رضا پارسا بود 

حتماا دکتر خوب پیدا کن

ای بابابدرد نمیخوره حیف پولت میشهانجام نده اگر خیلی اضافه وزن داری فقط و فقط عمل کنمن کردم راضی ام ...

بعضیا مثل من را عمل نمیکنن

چون اضافه وزنمون کمه

اراده کم کردن هم نداریم

من ده کیلو اضافه داشتم و انجام دادم و خییییلی راضیم

بعدشم سریع باردار شدم

از شهریور ماه پریود نشدم به خاطر چاقیمه بیشتر باید وزنم کم کنم نمیتونمم انچنان رژیم نگه دارم یهو ول ...

قدت چنده و وزنت؟اگه بی ام ای بالا باشه اسلیو بهترین گزینس

دکترای تهران اکثرا معروفن ولی من خودم میخواستم عمومی نباشه با دکتر علی سلوکی عمل کردم فوق تخصص جراحی چاقیه

اینکارارو نکن اصلا شناخته شده نیست بهت اسیب جبران ناپذیر میزنه