2777
2789
عنوان

حق با کیه ⁉️⁉️راننده سرویس

153 بازدید | 19 پست

مادرم راننده سرویسه شخصیه 

بخاطر مشکلات مالیه ی سری بچه ها عرف 1500 بود ولی مادرم گفت هم شاید به تعطیلات بخوریم هم شاید زور باشه برای بچه ها 1300 میگیره 

الان ی تومن زدن میگن ی هفته تعطیل بودم نمیدم پول حلال نیست 

شما خودتونو بذارین جای مادرم 

تازه مدرسشون تا خونمون دقیق نیم ساعت با ماشین فاصله داره 

این حقه؟؟ 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از عرف خبر ندارم ولی راستم میگن تعطیلی زیاده شماهم نباید از اول تخفیف میدادیم 

در کل وقتی کار نکرده پولی نباید دریافت کنه

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

خب عزیزم مامانت یه هفته کاری نکرده نبردتشون..

عزیزم مادرم از روز اول بخاطر همین تعطیلات 200تومن کم کرد دیگه چقدر کم کنه اخه؟؟؟ 

ببخشید ولی به نظرم درستش همینه که روزای تعطیل غیر تعطیلاتی که مشخص شده مثل پنجشنبه جمعه و تعطیلات رسمی که تو تقویم قرمزه نباید پولشو بگیرید 

شاید مثل کرونا کشور چند ماه تعطیل شد هر ماه باید اونا به مادر شما پول بدن؟

من از عرف خبر ندارم ولی راستم میگن تعطیلی زیاده شماهم نباید از اول تخفیف میدادیم در کل وقتی کار نکرد ...

تخفیف ندادیم دقیقا بخاطر همین تعطیلات 200تومن کم کرد 

اگر قبلش مادرتون گفته بودن که ۱۵۰۰ هستش و اون ۲۰۰ رو بخاطر تعطیلی های احتمالی نمیگیرن و اونا هم قبول کردن با وجود تعطیلات این عدد باشه حق با مادرتونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببخشید ولی به نظرم درستش همینه که روزای تعطیل غیر تعطیلاتی که مشخص شده مثل پنجشنبه جمعه و تعطیلات رس ...

عزیزم کلا توی این هفته شاید 5روزشو نرفته باشن 

عرف 1500بوده مادرم بخاطر شرایط مالیه بچه ها و به خصوص بیماری و تعطیلات ۲٠٠تومن هم کم کرد 

اینا الان ی تومن زدن

خب یه هفته نبرده زوره بدن

پارسال برادر زادم سرما خورده نرفت فقط یه یه هفته شورفت تو اون بعد پولشو نصفش زد داداشم و اقاعه هم گفت چرا زدید اون که نیومده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اگر قبلش مادرتون گفته بودن که ۱۵۰۰ هستش و اون ۲۰۰ رو بخاطر تعطیلی های احتمالی نمیگیرن و اونا هم قبول ...

دقیقا همینجوره بخاطر همون 

عزیزم کلا توی این هفته شاید 5روزشو نرفته باشن عرف 1500بوده مادرم بخاطر شرایط مالیه بچه ها و به خصوص ...

اگه بهشون گفتید ۲۰۰ تومنو به خاطر تعطیلات کم می‌کنیم و اونا هم قبول کردن پس باید بزنن ولی اگه نگفتید یا اونا قبول نکردن حق داشتن که نزنن. ولی کاش این کارو نمی‌کردید چون شاید اصلاً کلاً کشور تعطیل نمی‌شد خب اون موقع به ضرر شما بود که

خب یه هفته نبرده زوره بدنپارسال برادر زادم سرما خورده نرفت فقط یه یه هفته شورفت تو اون بعد پولشو نصف ...

عزیزم ما از روز اول طی کردیم گفتیم بخاطر تعطیلات احتمالی و شرایط بچه ها 200تومت کمتر میگیریم 

به خدا همسایمون2 میدع برای سرویس بچش 

مادرم دلش سوخت گفت ندارن من کمتر بگیرم