2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 108 پست
هرچیزی وقتی زیاد میشه کسل کننده میشه شما یک روز مرخصی گرفتی برات جذاب بوده اما اینکه هرروز خونه باشی ...

نه دیگ اگر خونه دار هم باشی اگر حقوق شوهرت خوب باشه میچسبه خونه داری 

اینجوریه ک به خونت میرسی به خودت میرسی باشگاه میری استخر میری به بچه هات میرسی باهاشون وقت میگذرونی و ...

خدایا بسهه دیگهههه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من اگه شوهرم ایلان ماسک هم باشه حاضر نیستم خونه بمونم . اصلااااا به روحیاتم نمیخوره خانه داری . حس خیلی بدی میگیرم شاید باور نکنید روزای تعطیل رسمی و جمعه ها بزرگترین عذاب زندگی منه . حتی ازتعطیلات عید متنفرم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نه😆 منظورم اینه بقیه بگن لابد از سرکار بیرونش کردن که دیگه نمیره

آها   🤭

اگه خانوما تو شغل‌هایی که به روحیه وفیزیکشون مرتبط باشن کار کنن همه راضی خوشحالن بنظرمن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
😍😂😂لامصب این حس مستقل بو دن خیلی کیف میده

بنظرم بستگی به مرد داره

من شوهرم اگر پول داشته باشه بهم میده و عزت نفس م رو خورد نمیکنه واسه پول

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

هرچیزی وقتی زیاد میشه کسل کننده میشه شما یک روز مرخصی گرفتی برات جذاب بوده اما اینکه هرروز خونه باشی ...

اره ممکنه

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خب چرامنم همیشه همینو میگمولی اون لحظه بیدار شدن و رفتن به سرکار روانیم میکنه ۶ صبحو کم کم به این نت ...

من تجربه صبح زود بیدارشدن رو فقط دوران مدرسه ودانشگاه دارم

شغلم صبح زود بیدار شدن نداره ساعت کاریش دست خودمه  شاید بخاطر همینه که ازش راضی ام ودوسش دارم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍