2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چرا هیچ وقت غذا درست نمیکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 165480 بازدید | 2294 پست
پس چ میخورید ناهار شام چند ساله عروسی کردی

5 سال

یکی بود هفته ای 3 بار میومد غذا درست میکرد فریز میکرد

اون رفت دیگ کسیو نخواستم بدبخت شدم

مادرشوهرم خورشت میفرسته بعضی وقتا ااااا

از بیرون میگیرم 

درست میکنما اما کم هربار عصبی میشم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا هم روزه میگیره هم شبه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آقایون ایرانی ممکنه توی کار خونه همکاری کنن یا کمکی بگیرن واسه خانوم شون ولی انتظار دارن اکثر روزا خانوم شون غذا درست کنه!

مگه یه خانوم قبل از ازدواج طی کنه آشپزی نمیکنم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من چون شکموام بایدخوشمزه ترین غذاهارودرست کنم 🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

وااا خب گرسنه میمونید یعنی؟؟😐😑

بخدا دست خودم نیست ک بدم میاد

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
حق داره خب پس چی میخورید؟

مگه اشپزی وظیفه زنه؟ 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست