2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه دختر ۹ساله دارم الانم زیر نظر طب اسلامی هستم .قرار شد طبق نظر شوهرم تا عید زیر نظر طب اسلامی باشم .اگه نشد ببینم میتونم راضیش کنم بریم ای وی اف.خودش خیلی بچه دوست داره دخترمم همش بغض میکنه.ولی خدا دوستم نداره به من لیاقت نداد به شوهرم چند تا بچه بدم خیلی داغونم .مخصوصا اینکه هر سری یر موعد پریود میشدم اینسری ۶روز دیر تر شد همش امیدوار بود   

قربونت انشاالله شما چندساله پلی کیستیک هستین؟تنبلی تخمدان همون تخمدان پلی کیستیک میشه؟

اره عزیزم وای اگه لاغر باشی ایشالله مشکلی پیش نمیاد.منوخیلی چاقم میگن باید لاغر شی ولی شکمم نمیزاره نمیتونم جلوی خودم و بگیرم 

اره عزیزم وای اگه لاغر باشی ایشالله مشکلی پیش نمیاد.منوخیلی چاقم میگن باید لاغر شی ولی شکمم نمیزاره ...

من از دوماه پیش تو رژیمم ۹کیلو کم کردم 

تو مطب دکتر بهم گفت برو روی ترازو گفت ۳کیلو دیگه کم کنی خوبه 

فقط میگم خداروشکر که رژیم گرفتم و کم کردم الان ۷۲ هستم به ۶۸ برسم خوبه 

به من گفت روزی ۱ساعت و نیم پیاده روی کن 

روزی یه ساعت پیاده روی میرم دیگه توکل به خدا انشاالله که مشکلی پیش نیاد برام من یدونه ۴سال پیش از دست دادم ۳۰ هفته زایمان کردم  فردا هم ۱۲ آذر سالگردشه 😔 ۶روز بیشتر ندیدمش 

روز تولد و روز سالگردش کلا داغونم 

اره عزیزم وای اگه لاغر باشی ایشالله مشکلی پیش نمیاد.منوخیلی چاقم میگن باید لاغر شی ولی شکمم نمیزاره ...

رورای اول رژیم خیلی سخته ولی عادت میکنی الان برای من عادی شده هفته ای ۱کیلو کم‌میکنم یکم اراده میخواد 

شیرینی و قندوشکر و سس و نوشابه رو حذف کن خیلی کمکت میکنه

من از دوماه پیش تو رژیمم ۹کیلو کم کردم تو مطب دکتر بهم گفت برو روی ترازو گفت ۳کیلو دیگه کم کنی خوبه ...

اله جانان خیلی سخته خواهر منم طفلی دوبار سقط کرد یکی تو ۱۲دوقلود بودن یکیم ۲۴خیلی سخته کشیدم دردشو

من از دوماه پیش تو رژیمم ۹کیلو کم کردم تو مطب دکتر بهم گفت برو روی ترازو گفت ۳کیلو دیگه کم کنی خوبه ...

ایشالله به حق امیر المونین زودتر باردار شی ایشالله خبرش و بدی