2777
2789

چند ماهی هست عقد کردم خانواده شوهرم هنوز منو پاگشا نکردن چند روز دیگه هم روز مادره چیکار کنم به نظرتون؟

همسرم یه شهر دیگه هست فعلا امکانش نیست بیاد تا دو ماه دیگه گفت هروقت اومد پاگشا میکنن حالا روز مادر من چیکار کنم برای مادرش هدیه ببرم یا نه؟ 

لطفا نظراتتون رو میگید🤕😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینکه پاگشا نکردن(حالا به هر دلیلی) شما روزمادر رو ببر واسشون. اگه حالا شرایطشون اوکی نبوده یا هرچی شما ادب خودتو زیر سوال نبر. شده واسشون یه شاخه گل هم ببر که بگی واسشون احترام قائلی

بره شهر دیگه فقط یه شاخه گل ببره؟کلا رفتنش بدون دعوت جالب نیست

اخه دعوت؟مادرشوهرشونه. اینکه بخوای به مناسبت روز مادر به مادرشوهرت کادو بدی ربطی به دعوت نداره. شاخه گل هم منظورم اینه که حتما یه کادویی باشه که بگن واسشون احترام قائل بودن

اخه دعوت؟مادرشوهرشونه. اینکه بخوای به مناسبت روز مادر به مادرشوهرت کادو بدی ربطی به دعوت نداره. شاخه ...

خب چندماهه عقدن چرا نگفته عروسش بیاد ؟معمولا هم کادویی که پسر میخره کافیه لازم نیست جدا جدا چیزی بخرن چون دیگه یه خانواده هستن.تبریک بگه احترامشم گذاشته