2777
2789
عنوان

حسادت😐

213 بازدید | 11 پست

بچه ها میدونم یکم تاپیکم بچه بازیه ولی بخونید کامل نظرتون رو بگید

من خیلی چهره خوبی دارم واقعیتش.

بعد دختر خالم هم هیکلش خیلی خوبه 

چن روز پیش داشتم میگفتم رفیقم خوشکله هیکلش یهو گف من خوشکل ترم😐و در کل میاد از حرفای دوس پسرش برام میگه که بش گفته هیکلت خیلی خوبه

این گذشت تا اینکه امروز یه عکس برام فرستاد بعد گف چقد خوشکله من خندیدم گفتم تا وقتی دخترخالت اینقد خوشکله چرا به این میگی خوشکل یهو گف تو زن ستیزی چیکار بقیه داری اینطوری میگی

تو فلانی تو بهمانی😐😐😐بعد من گفتم خب واقعیت گفتم حتی دوس پسرمم بم میگه تو خیلی خوبی اینا بعد گف تو با هر پسری باشی تعریفت میده این خیلی زن ستیزیه که میای میگی من از فلانی بهترم😐

خب سوالم اینجاس چرا اون خودش از تعریفای دوس پسرش میگه اشکال نداره بعد وقتی من گفتم بم گف هر پسری باشه دوس دخترشو تعریف میده؟😐 

این منظورش از این حرفا حسودی بوده یا واقعا من حرف بدی زدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بدبختی فقط میتونم اینو بگم.تاپیک قابلیت رو دیدم تازه فهمیدم این همه عقده از کجا اومده.در ضمن آدم شوهرش بازش کنه بهتره تا که غریبه ها برینن بهش و ولش کنن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خیلی بدبختی فقط میتونم اینو بگم.تاپیک قابلیت رو دیدم تازه فهمیدم این همه عقده از کجا اومده.در ضمن آد ...

بیا برو پشت دهاتتون صدا نده اینجا 

من با ادمای سطح پایین مامان بزرگی کاری ندارم

تو توی خانواده بدبخ و تو سری خوری بزرگ شدی 

تو میتونی بری رو تخت معاینه لنگت باز کنی معاینه شی

نیاز نیس به مطلب علمی گیر بدی بدبخ بیچاره

آروزی دیدن شهر رو دلته

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تازه فهمیدم چرا هی میگی دهاتی🤣🤣🤣

ببین میخواستم جوابتو ندم چون ته دهاتی... کرمانشاه مشخصه که افکارت دهاتیه بدبخ1 تایپک راجب بکارت زدی ...

@niniyar‍ این کاربر مزاحم میشه 

کرمانشاه در دسته‌ی استان‌های نسبتاً محروم ایران قرار می‌گیرد،  

---

📉 نشانه‌های محرومیت

- بیکاری بالا: نرخ بیکاری کرمانشاه معمولاً بالاتر از میانگین کشوری بوده است.  

- زیرساخت‌های ناکافی: در حوزه‌های حمل‌ونقل، انرژی و خدمات اداری ضعف‌هایی وجود دارد که مانع جذب سرمایه‌گذاری می‌شود.  

- تمرکزگرایی توسعه: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری‌ها در استان‌های مرکزی انجام شده و کرمانشاه به‌عنوان استان مرزی سهم کمتری برده است.  

- آسیب‌های جنگ: بمباران‌های گسترده و باقی‌ماندن مین‌ها باعث عقب‌ماندگی تاریخی در کشاورزی و صنعت شده است.  

---

⚖️ جمع‌بندی

کرمانشاه محروم است

دوست داری بیشتر درباره‌ی راهکارهای خروج کرمانشاه از بگویم؟

نظر هوش مصنوعی راجب دهاتتون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بکارتت چک شد ؟

راستی اینم بگم من شیرازم تصمیم دارم برم تهران با کنکور

به نظرت شیراز با کرمانشاه قابل مقایسه هست دهاتی؟😂😐

بکارتت سالم بود؟ باز کن ببینیم😂😂😂😂😂😂😂