2777
2789
خیلی بدههه

بنظرت چیزی شده بینمون؟

اما پیاماش سرد نشده

و اینکه من با یه اکانت دیگه بهش پیام داده بودم اوایل رابطمون بعد یه جورایی با اون اکانت من دوست شده دوست معمولیاا

بعد من یا اون اکانت فیکمم که پیام میدم خیلی دیر جواب میده

یا مثلا هی میگه من رلمو خیلی دوست دارم

منظورش خود منه 

اما خب این دیر انلاین شدن عذابم میده

کلی هم دعواش میکنم  اما انگار نه انگار نه ناراحت میشه نه چیزی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش میشد بفهمی این پسر جماعت چ مرگشه 😐واقعا فازشون معلوم نیست ، یعنی چقدر کار داره که یه پیام نمیتو ...

بنظرت چیزی شده بینمون؟

اما پیاماش سرد نشده

و اینکه من با یه اکانت دیگه بهش پیام داده بودم اوایل رابطمون بعد یه جورایی با اون اکانت من دوست شده دوست معمولیاا

بعد من یا اون اکانت فیکمم که پیام میدم خیلی دیر جواب میده

یا مثلا هی میگه من رلمو خیلی دوست دارم

منظورش خود منه 

اما خب این دیر انلاین شدن عذابم میده

کلی هم دعواش میکنم  اما انگار نه انگار نه ناراحت  میشه نه چیزی

چندین بار هم بهم زدیم و دوباره برگشتیم 

میشه راهنماییم کنی چیکار کنم

بنظرت چیزی شده بینمون؟اما پیاماش سرد نشدهو اینکه من با یه اکانت دیگه بهش پیام داده بودم اوایل رابطمو ...

نمی‌دونم واقعا ولی  اینکه دوست معمولی شده بازم جالب نیست من بودم نمیموندم باهاش ، بعد می‌دونی ایلان ماسک روزانه چند تا توییت میزنه اینا وقت پیام دادن ندارن ، خیلی رو. اعصابه می‌دونم ولی خب اگه ازش مطمئنی که آدم درستیه و ارزش اینو داره که پاش بمونی ، ولش نکن ، بعد تموم این مدت که پیام نمی‌ده سرکاره ؟! کجاعه این همه وقت ؟! بعدم این دوست معمولی و اینا رو هم تموم کن با اون اکانت اینجوری بهتره 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بد میگن دختر خوب وجود نداره🤦🏻‍♀️

جای دخترا و پسرا عوض شده انگار ، پسرا ناز میکنن ، طاقچه بالا می‌ذارن و... 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نمی‌دونم واقعا ولی اینکه دوست معمولی شده بازم جالب نیست من بودم نمیموندم باهاش ، بعد می‌دونی ایلان ...

میدونی چیه

اولین روزای رابطمون بود با این پیج فیکه بهش پیام دادم بیسنم دوست دختر داره یا نه میخواستم ببینم اگه دوست دختر داره که پس من واسش الکیم گفت رل دارم

لعد فهمیپم منظوزش خودم بوده

بعد اینجوریه که میاد در مورد خودم خود واقعیم میاد با پیج فیکم حرف میزنه و کمک میخواد که چجوری رابطمونو بهتر کنیم