2777
2789
عنوان

فقط گریه میکنم

113 بازدید | 19 پست

دهمم، حس میکنم دارم زیر فشار درسا له میشم حالم داره بهم میخوره از اینکه برم سر جلسه میترسم همش خودمو مقایسه میکنمو حتی نمیتونم بشینم دو ثانیه پای درس، فقط گریه میکنم، همرو خسته کردم، از مدرسه متنفرم، از همه متنفرم حالم داره از خودم بهم میخوره همش معده درد، تازه سه ماه گذشته نمیدونم چم شده واقعا😭💔توروقرآن کمکم کنین خواهرانه😭اصلا نمیدونم چیکار کنم من خیلی درس خوندنو دوست داشتم نمیدونم چه مرگمه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه انگیزه برای خودت پیدا کن 

اینجوری که تباه میشی عزیزم 

خودتو تو سه سال آینده تصور کن

دوست داشتی چی قبول شی ؟

برای ایندتم شده درس بخون

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چرا استرس داری ،دلیلشو پیدا کنید 

برنامه ریزی درسی خیلی کمک میکنه 

کنارش با ادم معتمد صحبت کنید تا از نظر روحیه تخلیه بشید 

اگه بتونید روزانه کمی تحرک و ورزش انجام بدی عالیه 

یادتون نره ،زندگی فقط درس و کتاب نیست ،کنارش کارهایی انجام بدی که استرس رو کم کنه 

لازم بلشه با کمی تجویز دارو روتین زندگیتون برمیگرده عزیزم

منم خیلی خسته شدم همش کتابا رو میزنم تو سرم از بس یاد نمیگیرم خیلی میخونم اما سر جلسه کلا همه چیز میپره کارم شده تو سری زدن به خودم کنار اون وقتی اطرافیانم میبینن خراب کردم خودمم اوضام اینه بیشتر سرکوفت میزنن کلا ناامیدم کردن 

رشتت چیه ؟ دختر من نهمه . مونده سال بعد چه رشته ای بره

وای توروخدا بزارین خودش انتخاب کنه، اگه آدم استرسی ایه نزارید اصلاااا وارد رشته تجربی بشهه، یا ریاضی توروخدا هنرستانی جایی، بخدا زندگی میکنه

رفتمم وای، اصلا انگار هیچی روم اثر نداره، خسته شدم ازین شرایط، همه هم میخندن میگن واقعا بخاطر درس

احتمالا مشاور رفتی 

یه روانشناس خوب پیدا کن برو باید دکتر باشه و توجه کن تخصص های مثلCBTcو DBTداشته باشه حس می کمم چیزایی که گفتی شبیه افسردگی و اظطراب شدیده  

یه انگیزه برای خودت پیدا کن اینجوری که تباه میشی عزیزم خودتو تو سه سال آینده تصور کندوست داشتی چی قب ...

مشکل همینه، من نمیدونم میخوام چی بشم، من فقط دوست دارم زندگی کنم، لذت ببرم، خوشحال باشم، من آدم خیلی باهوشیم همش معدلم بیست بود چون خودمم نمیدونستم دقیقا چی میخوان فرستادن منو تجربی، الان زیر فشار دارم له میشم دارم جون میدم😭😭از خون میترسم ببینم غش میکنم، اصلا متنفرم از رشته هاش، بشدتم احساساتیم اصلا نمیتونم فضای بیمارستانو اینارو تحمل کنم چون انگیزه ای ندارم اینجوری شدم فقط واسه مامان بابام😭

چرا استرس داری ،دلیلشو پیدا کنید برنامه ریزی درسی خیلی کمک میکنه کنارش با ادم معتمد صحبت کنید تا از ...

استرسم اینه امتحانو خراب کنم، یادم بره، از خودم حالم بهم میخوره اصلا این مدلی نبودم من، بخدا منه چهار ماه پیشو میدیدین تعجب میکردین، صدوهشتاد درجه عوض شدم، دیوونه شدم، از الانم لذت نمیبرم، از الان به امتحان هفته ی بعد فکر میکنمو استرس دارم، همش میگم وقت کم میارم..