2777
2789
عنوان

مادرشوهر

198 بازدید | 15 پست

بچه ها من یک جاری دارم چندوقت پیش اومده بود خونمون و درمورد فر توکار من پرسید و کیک های خونگی من راهنمایش کردم گفتم فر رومیزی بخره و مدل وقیمت همه رو گفتم همه هم از رو خیرخواهی گفتم کلا ادمیم با کسی نیت بدی ندارم یعنی باهمه خوبم تا خلافش ثابت بشه خب بعدش چند روز بعد مادرشوهرم عکس اون توسترشو برای من فرستاده من خیلی ناراحت شدم البته گفتم مبارکش باشه ولی درک نکردم مادرشوهرم چرا اونو برای من فرستاد بچه ها این جاری من ۸ ساله که بامادرشوهرم قهره حتی اجازه نمیداد برادرشوهر بیاد بره تمام کارت بانکی شوهرش دستشه یعنی پسره با هزار دوز و کلک میامد مادرشو می دید حالا کاری ندارم ب اونا ولی شما نظر بدین این رفتار اون منطقیه یا من زیادی حساسم همش هم تو روم میزنه که این اینو خریده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی دونم واقعا هر افتخاری کسب کنه میاد با خوشحالی به من میگه اینو خریده اینکارو کرده

خب شاید عادتشه و منظوری نداره

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

شاید ولی اگه عادتشه چرا کارهای منو ب اون نمیگه

نمیدونم در کل شما رو نمیدونم من خودم یه اخلاقی دارم به هر چیزی واکنش نشون نمیدم گارد نمیگیرم واسه همین زندگی برام آسون طی میشه از نظر من چیز خاصی نیست که بابتش حرص بخوری

نمیدونم در کل شما رو نمیدونم من خودم یه اخلاقی دارم به هر چیزی واکنش نشون نمیدم گارد نمیگیرم واسه هم ...

منم دلم میخواد مث شما باشم من تنها واکنشم اینه که همش خود خوری می کنم مثلا اگه کسی بهم حرف بزنه نمیتونم جوابشو بدم فقط اعصابم بهم میریزه

منم دلم میخواد مث شما باشم من تنها واکنشم اینه که همش خود خوری می کنم مثلا اگه کسی بهم حرف بزنه نمیت ...

نه ببین منم حرف زور رو جواب میدم متوجه منظورم نشدی منظورم این بود زندگی خیلی کوتاهه واسه چی سر یه چیزایی که اصلا ارزش نداره حرص بخوری آیا به نظرت میشه آدما رو عوض کرد؟خیر پس فقط این تو هستی که بعدها کلی بیماری به خاطر حرص خوردنای الکی نصیبت شده البته دور از جونت

نه ببین منم حرف زور رو جواب میدم متوجه منظورم نشدی منظورم این بود زندگی خیلی کوتاهه واسه چی سر یه چی ...

بله شما درست میگی حرص هم برای من خیلی بده چون خانوادگی سابقه سرطان سینه داریم

بله شما درست میگی حرص هم برای من خیلی بده چون خانوادگی سابقه سرطان سینه داریم

انشالا بلا ازتون دور باشه خواهرم ول کن رها کن حساسیت به خرج نده بیکاری سره یه اون توستر حرص میخوری که چی بشه رها کن خودتو بزار هر چی دلش میخواد بفرسته